Δευτέρα, 25 Φεβρουάριος 2019 18:28

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1: "Χρυσό" βαθμό οι γηπεδούχοι

Γράφτηκε από τον

 

Με τέρματα που σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Ανάληψης και ο Απόλλωνασ Καλαμάτας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης.

Ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν θετικός για τον Ολυμπιακό που αγωνίζεται για την παραμονή του στην κατηγορία και είχε δύσκολη αποστολή απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας Απόλλωνα. Οπως σημείωσε μετά το ματς και ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Τσίκινης μιλώντας στο “Notosport”: “Συγχαρητήρια στα παιδιά, έπαιξαν δυνατά, έδωσαν και την ψυχή του για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Αυτό μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Μπορεί να πήραμε έναν βαθμό, αλλά και η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα”.

Οσο για την Καλαματιανή ομάδα, βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε αλλά δεν μπόρεσε να σημειώσει και άλλο γκολ ώστε να πάρει τη νίκη. Ετσι μετά το παραπάνω αποτέλεσμα, απομακρύνθηκε αρκετά από τη διεκδίκηση του τίτλου.

Η βροχή είχε επιβαρύνει τον αγωνιστικό χώρο και δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών ώστε να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους.

Τα γκολ

Στο 50 ο Πατσιώτης εκτέλεσε κόρνερ και ο Σκαφιδάς που κινήθηκε στο α’ δοκάρι με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Στο 75’ μετά από σέντρα του Βασιλόπουλου, ο Αλεξόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Απόλλωνας είχε καλές ευκαιρίες για γκολ, με τον Αλεξόπουλο δύο φορές σε ισάριθμα σουτ και μία με τον Βασιλόπουλο, όπου ο Τσούλος έδιωξε σε κόρνερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Τσούλος, Kατσίποδας, Γιαννόπουλος, Δουρούμης, Ανδρεάδης, Πολίτης (90’ Βλαχάκης), Παπαβασιλόπουλος, Παπανικολόπουλος, Γεωργιόπουλος, Πατσιώτης (75’ Μυστριώτης), Αντωνίου (30 λ.τρ. Σκαφιδάς).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γιακουμής, Κακαλής, Καραχάλιος, Παχής, Περιβολάρης, Τρικουράκης, Τσούκλερης (70’ Μπάκας), Μπαρδόσι (60’ Στραβάκος), Αλεξόπουλος, Βασιλόπουλος, Παπαγιαννόπουλος.