Δευτέρα, 25 Φεβρουάριος 2019 19:24

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 2-0: Βρήκε τις λύσεις στο δεύτερο μέρος

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 2-0: Βρήκε τις λύσεις στο δεύτερο μέρος

Μετά τη Σπερχογεία και την Ομόνοια, ο Τέλλος Αγρας νίκησε και την Α.Ε. Αβίας με σκορ 2-0 και έπιασε στην 5η θέση της Α’ τοπικής τον Εθνικό Μελιγαλά, ενώ μείωσε στους 3 βαθμούς τη διαφορά από τον τέταρτο Τσικλητήρα Πύλου.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων κράτησε για τρίτο σερί ματς το μηδέν στην άμυνα,, ενώ βρήκε και πάλι τις λύσεις στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Γεωργιόπουλος με σουτ στο 60’ έκανε το 1-0 και στο φινάλε ο Βέλλης με ατομική ενέργεια και πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο σκόρερ αγωνιζόταν μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο τραυματίας (εξάρθρωση στο δάκτυλο του χεριού), αλλά έσφιξε τα δόντια και έπαιξε σε όλο το ματς.

ΟΙ γηπεδούχοι είχαν την κατοχή μπάλας και άλλες ευκαιρίες, αλλά η Αβία στεκόταν καλά στον αγωνιστικό χώρο και πάλεψε μέχρι το τέλος για το θετικό αποτέλεσμα, έχοντας ευκαιρία για την ισοφάριση σε τετ α τετ του Κ. Κορμπή, που απέκρουσε ο Αλεξόπουλος, αλλά και μια κεφαλιά του Γεωργουλέα που πέρασε άουτ.

Στα αξιοσημείωτα η πρώτη συμμετοχή στο βασικό σχήμα του 14χρονου Παναγιώτη Λακριντή του Αγρα, ο οποίος έδωσε στο 83’ τη θέση του σ’ ένα ακόμα ταλαντούχο παίκτη της ομάδας, τον 15χρονο Μαρκόπουλο.

Στις καθυστερήσεις κατέγραψε και ο Λάππας την παρθενική του συμμετοχή στην Α’ τοπική.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Σταυρόπουλο και Γεωργαντά.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξόπουλος (91’ Λάππας), Γεωργόπουλος, Σταθόπουλος, Δασκαλάκης, Λακριντής (83’ Μαρκόπουλος), Μπουλόν, Καραμπότσος, Αλεξανδρόπουλος (55’ Τάρλεφ), Γεωργιόπουλος, Βέλλης,Τηλεμάχου (46’ Κάππος).

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μάρης, Βαβαρούτσος, Λυκουρέζος, Γ. Καρδάσης, Γεωργίκος, Αποστολίδης, Δ. Κορμπής, Κ. Κορμπής, Αλντέσκου (46’ Κωνσταντόπουλος), Γεωργουλέας, (65’ Θ. Καρδάσης), Γιαννέας (46’ Πολυμενέας).