Τρίτη, 26 Φεβρουάριος 2019 12:09

Χορό και πίτα ο Εθνικός Καλαμάτας (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Τον ετήσιο χορό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Καλαμάτας το Σάββατο στο “Belvedere Hotel”.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης είχε προγραμματιστεί να γίνει απονομή πλακέτας στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την πολύτιμη προσφορά του στην πολιτική και τον αθλητισμό. Ομως ο κ. Σαμαράς δεν μπόρεσε να δώσει το παρών και την πλακέτα παρέλαβε η εκπρόσωπος του γραφείου του στην Καλαμάτα Λευκή Κούτρη, από τον πρόεδρο της ομάδας Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι πολιτευτές Περικλής Μαντάς, Μίλτος Χρυσομάλλης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, Μαρία Οικονομάκου και Μαρία Αλειφέρη, καθώς και εκπρόσωποι από τις ομάδες ποδοσφαίρου του Απόλλωνα Καλαμάτας και της Ομόνοιας.

Επίσης δόθηκαν μετάλλια στον προπονητή της ομάδας Κώστα Λαμπρόπουλο και τις αθλήτριες με αφορμή τον έναν χρόνο από τη σύσταση και λειτουργία της ομάδας. Τα μετάλλια έδωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Καλαμάτας που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

Τυχερή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν η αθλήτρια Δανάη Τσιγάρου, που πήρε ως δώρο ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Τη σεμνή εκδήλωση συντόνισε ο γενικός γραμματέας της ομάδας Γιώργος Γαϊτάνης.