Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος 2019 14:57

Τροποποιήσεις και προτάσεις στη γενική συνέλευση της ΕΠΣΜ

Γράφτηκε από τον

 

Με τη συμμετοχή 39 σωματείων από τα 65 που είχαν δικαίωμα συμμετοχής έγινε τη Δευτέρα το βράδυ στον Κορδία, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας.

Σε αυτήν συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός του 2018, αλλά και ο προϋπολογισμός για το 2019, ενώ έγινε και τροποποίηση του καταστατικού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΠΣΜ το διοικητικό απολογισμό ψήφισαν όλοι τα σωματεία εκτός του Παναθηναϊκού Καλαμάτας, που εκπροσωπήθηκε από τον Αλέκο Τσατά.

Ο οικονομικός απολογισμός για το 2018, αλλά και ο προϋπολογισμός για το 2019 ψηφίστηκε από όλες τις ομάδες.

Για την τροποποίηση του καταστατικού, που σ’ ένα βαθμό εναρμονίζεται με το καταστατικό της ΕΠΟ, όσον αφορά τα κωλύματα των υποψηφίων και τα ραδιοτηλεοπτικά ψήφισε κατά η Αναγέννηση Παραλίας, που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Φωτεινάκη. Ο κ. Ψυχογιάννης που εκπροσωπούσε τον Ικαρο ψήφισε λευκό.

Πρόταση για αλλαγή

εκλογικού συστήματος

Ο κ. Ψυχογιάννης πρότεινε στην Ενωση την αλλαγή τρόπου εκλογής του διοικητικού συμβουλίου, ενώ μεταξύ άλλων ζητήθηκε από τις ομάδες να διευρυνθούν τα ηλικιακά όρια στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Ακόμα υπήρξαν και άλλες τοποθετήσεις από εκπροσώπους των ομάδων και στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πίτας.

Τρεις οι τυχερές ομάδες

Η Ομόνοια, ο Τέλλος Αγρας και ο Ερμής Καλαμάτας ήταν οι τυχερές ομάδες, έπειτα από κλήρωση και οι δύο πρώτες κέρδισαν μια δωρεάν διαιτησία και ο Ερμής πέντε μπάλες, με δεδομένο ότι ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής.