Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2019 13:21

ΠΑΜΙΣΟΣ: Με Μωράκη και Φασουλή κόντρα στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

 

Με το Γιάννη Μωράκη στην 11άδα, αλλά και το Μιχάλη Φασουλή στον πάγκο θα αγωνιστεί ο Πάμισος στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τη ‘Μαύρη Θύελλα”.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας, ενώ τελείωσε και η τιμωρία του Μ. Φασουλή.

Ο Χωραϊτης τεχνικός έδινε οδηγίες από την εξέδρα στις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά πλέον έχει δικαίωμα να βρίσκεται εντός αγωνιστικού χώρου και κοντά στους παίκτες του γι’ αυτό το δύσκολο ματς.

Ο προπονητής του Παμίσου προσμένει από τους “πράσινους” να δείξουν καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το ματς με τον Ασπρόπυργο, όπου η έλλειψη συγκέντρωσης και τα σοβαρά λάθη στοίχησαν τη πιο βαριά φετινή εντός έδρας ήττα.

Οι Νησιώτες έχασαν με 5-0 από τη δεύτερη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα έμειναν για 5η σερί αγωνιστική άσφαιροι. Ο υποβιβασμός στην Α’ τοπική είναι δεδομένος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα της Μεσσήνης θα αδιαφορήσει στις έξι τελευταίες αγωνιστικές της Γ’ εθνικής.

Το θετικό ενόψει Καλαμάτας είναι ότι έχουν μειωθεί τα προβλήματα, αφού ο Μωράκης όπως προαναφέραμε θα είναι διαθέσιμος, αλλά και ο Ρήγας που απείχε πολύ καιρό λόγω τραυματισμού. Δεν υπολογίζεται μόνο ο τραυματίας Κατσιβαρδέας.