Παρασκευή, 01 Μάρτιος 2019 13:50

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πρόστιμα για τα ματς με Πελλάνα και Παναργειακό

Γράφτηκε από τον

 

Περίπου 3500 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει σε πρόστιμα η Καλαμάτα για τα παιχνίδια με Πελλάνα και Παναργειακό, σύμφωνα με τη χθεσινή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η απόφαση για τα παιχνίδια της “Μαύρης Θύελλας” αναφέρει: “Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Καλαμάτα Π.Σ. πειθαρχικά ελεγκτέο για πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα Γ΄ Εθνικής 2018-19 Καλαμάτα ΠΣ - ΑΕ Πέλλανας Καστορείου στις 10/02/2019 στο γήπεδο ΓΣ Μεσσηνιακού. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ύψους χιλίων εξακοσίων εξήντα οκτώ (1.668) ευρώ.

Επιβάλλει στα εγκαλούμενα σωματεία Παναργειακός και Καλαμάτα ΠΣ χρηματικές ποινές ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ και χιλίων επτακοσίων πενήντα (1.750) ευρώ αντίστοιχα, για πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2018-19 Παναργειακός-Καλαμάτα ΠΣ στις 06/02 στο ΔΑΚ Άργους”.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Καλαμάτα προετοιμάζεται για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Πάμισο με μοναδικό σκοπό την επιστροφή στις νίκες που θα τη διατηρήσει στην κορυφή του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Εκτός πλάνων του Γιάννη Χριστόπουλου είναι οι Μαστραντωνάκης,Ζαχαρόπουλος, ενώ κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του Ψάνη.