Σάββατο, 01 Φεβρουάριος 2014 08:55

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Επιβεβλημένη η επιστροφή στις νίκες με Μεσολόγγι

Γράφτηκε από τον

Να μπει με το δεξί στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής θέλει ο Μεσσηνιακός που υποδέχεται σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο του το Μεσολόγγι.

Οι "πράσινοι" παρά την ήττα στην Μανωλάδα διατήρησαν την ηρεμία τους αφού από την αρχή της σεζόν εμφανίζουν ένα καλό πρόσωπο και διατηρούνται σταθερά στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.
Ο σημερινός τους αντίπαλος δεν αποτελεί φόβητρο, όμως είναι μία ομάδα που αν υποτιμηθεί μπορεί να κάνει τη ζημιά. Αλλωστε προέρχεται από το διπλό στην Αρτα επί της πρωτοπόρου Α.Ε. Καραϊσκάκης και σίγουρα η ψυχολογία της είναι ανεβασμένη. Γι' αυτό και οι παίκτες του Μεσσηνιακού έχοντας καταλάβει την κρισιμότητα της αναμέτρησης θα μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό με σκοπό να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Ο προπονητής Δημήτρης Τσάκωνας τους έχει επισημάνει τις δυσκολίες του αγώνα και μιλώντας στο "Ν" επισήμανε: "Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί στο δεύτερο γύρο και γι' αυτό μοναδικός μας στόχος στο ματς με το Μεσολόγγι είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης. Παίζουμε στο γήπεδο μας και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε για να σταθεροποιηθούμε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Το Μεσολόγγι είναι καλή ομάδα την οποία θα σεβαστούμε, άλλωστε στον πρώτο γύρο είχαμε χάσει με 1-0, όμως εκτιμώ πως στο τέλος θα είμαστε εμείς οι νικητές".

5 ευρώ τα εισιτήρια

Ο έμπειρος τεχνικός όπως και οι ποδοσφαιριστές της καλαματιανής ομάδας απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το "παρών" σήμερα το μεσημέρι
στο γήπεδο του Μεσσηνιακού για να στηρίξει την ομάδα σε έναν κρίσιμο αγώνα.
Δέλεαρ είναι και η χαμηλή τιμή του εισιτηρίου που κοστίζει μόνο 5 ευρώ σε όλες τις θύρες.
Στα αγωνιστικά η τελευταία προπόνηση έγινε χθες στο γήπεδο που θα διεξαχθεί σήμερα ο αγώνας, χωρίς κάποιο απρόοπτο.

Η πιθανή 11αδα

Η τεχνική ηγεσία δεν ανακοίνωσε όπως συνηθίζει αποστολή και έτσι όλοι οι παίκτες θα πρέπει να βρίσκονται στη 1.30 στο γήπεδο.
Οσον αφορά την 11αδα θα υπάρχει πιθανότατα μία αλλαγή με τον Τσουλάκο
να παίρνει τη θέση του Μπαστακού.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κυριακόπουλος και η τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα αποτελείται από τους Νινιό, Μπιμπίρη, Κουρεντζή και Δασκαλάκη. Στον άξονα θα βρίσκονται οι Αργυρόπουλος και Μπεγέτης, αριστερά θα κινείται ο Ταχματζίδης, δεξιά ο Χελάς και ο Τσουλάκος θα έχει ένα ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Βιτάλι που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Διαιτητής ο Δραγάτης

Διαιτητής του σημερινού παιχνιδιού θα είναι ο Αλέξανδρος Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής) με βοηθούς τους Δημήτρη Τζαφολιά και Παντελή Σπυρόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο. Παρατηρητής θα είναι ο Φώτης Δανιγγέλης (Αργολίδας).