Δευτέρα, 04 Μάρτιος 2019 18:05

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-3: Νίκη μετά από δυόμιση μήνες

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-3: Νίκη μετά από δυόμιση μήνες

 

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε χθες η Ανδρούσα στην Κυπαρισσία επί του ΑΟΚ με σκορ 3-0.

Η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή επανήλθε στις νίκες μετά από δυόμιση μήνες και ενώ σε αυτό το διάστημα είχε 5 ήττες και μια ισοπαλία (εξαιρείται η νίκη στα χαρτιά επί του Φαραί).

Από την άλλη η Κυπαρισσία γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της και παρέμεινε χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι γηπεδούχοι πάντως μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 23’ έχασαν καλή ευκαιρία, όταν μετά από κόρνερ ο Μιτρόφ σούταρε, με τον Γκούνη να διώχνει λίγο πριν τη γραμμή. Ακόμη είχε άλλες δύο επισκέψεις στα καρέ του Κατσίποδα με τους Θεοχαρόπουλο και Αντωνόπουλο.

Στο 30’ όμως η Αδρούσα ήταν που άνοιξε το σκορ με σουτ του Θεοδοσόπουλου μέσα από την περιοχή (0-1).

Στο δεύτερο μέρος η Κυπαρισσία δεν είχε το καθαρό μυαλό για να φτάσει στην ισοφάριση, με την Ανδρούσα να εκμεταλλεύεται κάθε αμυντικό λάθος.

Στο 58’ ο Α. Καλογερόπουλος έστρωσε στον Αναγνωστόπουλο που με σουτ έκανε το 0-2. Στο 72’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ και κάπου εκεί τελείωσε το ματς... Ο Α. Καλογερόπουλος με νέα ασίστ βρήκε τον Χαρμπίλα που με πλασέ έγραψε το τελικό 0-3. Ο ΑΟΚ είχε την ευκαιρία να βάλει το γκολ της τιμής, όμως το σουτ του Θεοχαρόπουλου στο 81’ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής ήταν ο Ζαρακοβίτης, με βοηθούς τους Βρυώνη και Διακουμάκο.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μικελόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μιτρόφ, Αριδάς, Αστερής (46’ Τάνεφ), Μπακόπουλος, Νικολόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Καραβούλιας (72’ Κοσμόπουλος), Αντωνόπουλος (86’ Μπαϊραμάι).

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Τσωνης, Βασιλογιαννακόπουλος, Γκούνης, Κάλλας, Γ. Καλογερόπουλος, Μπάλλας, Α. Καλογερόπουλος (90’ Κουρέτας), Χαρμπίλας, Θεοδοσόπουλος, Αναγνωστόπουλος.