Τετάρτη, 06 Μάρτιος 2019 14:57

ΠΑΜΙΣΟΣ: Κρατά την εμφάνιση με Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Κρατά την εμφάνιση με Καλαμάτα

 

Μία ακόμα ήττα γνώρισε την Κυριακή ο Πάμισος, αυτή τη φορά με 1-0 από την πρωτοπόρο στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής “Μαύρη Θύελλα”.

Η ομάδα της Μεσσήνης έδειξε όμως καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια και ειδικά αυτό με τον Ασπρόπυργο, όπου είχε χάσει εύκολα με 5-0.

Σε αυτό συνετέλεσε και το γεγονός ότι έχουν μειωθεί τα προβλήματα και ο Μιχάλης Φασουλής έχει περισσότερες λύσεις.

Στον Πάμισο κρατούν λοιπόν τη μαχητικότητα που είχε η ομάδα στο πιο δύσκολο θεωρητικά ματς του πρωταθλήματος και τονίζουν ότι στόχος είναι να φανούν ανταγωνιστικοί και στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Το στοίχημα της παραμονής έχει χαθεί εδώ και καιρό, αλλά ο Πάμισος θα παίζει σε κάθε ματς για γιο το γόητρο και την ιστορία του. Το αρνητικό από το τοπικό ντέρμπι με την Καλαμάτα είναι ο τραυματισμός του Μωράκη. Την προσεχή Κυριακή ως γνωστόν δεν θα γίνουν αγώνες για τη Γ’ εθνική λόγω των Αποκριών και έτσι το επόμενο εντός έδρας ματς με τον Παναρκαδικό είναι στις 17 Μαρτίου.

Τέλος οι Μάραντος, Γεωργιόπουλος

Τέλος, η διοίκηση του Παμίσου ανακοίνωσε χθες την οριστική λύση της συνεργασίας με τους Αγγελο Γεωργιόπουλο και Παναγιώτη Μάραντο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Παρελθόν από τον Πάμισο αποτελούν οι ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Μάραντος και Άγγελος Γεωργιόπουλος.

Η συνεργασία της ομάδας με τον Μάραντο λύθηκε για επαναλαμβανόμενα περιστατικά ανάρμοστης συμπεριφοράς προς το σύλλογο, ενώ με τον Γεωργιόπουλο διότι αγωνίστηκε για τρια συνολικά ημίχρονα (2 με Μανδραικό και 1 με Ερμιονίδα) και έκτοτε απουσιάζει αδικαιολόγητα από τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παμίσου, δίχως να έχει δώσει σημείο ζωής και έχοντας λάβει προκαταβολή, την οποία και οφείλει να επιστρέψει, όταν πάρει την ελευθέρας του”.