Πέμπτη, 07 Μάρτιος 2019 12:29

Το τρίτο ημίχρονο του τελικού του Κυπέλλου Μεσσηνίας (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Το τρίτο ημίχρονο του τελικού του Κυπέλλου Μεσσηνίας (φωτό)

Μετά το τέλος του χθεσινού τελικού της Καλαμάτας με τον Απόλλωνα Καλαμάτας ακολούθησε συνέντευξη τύπου, κάτι που πραγματοποίησε για πρώτη φορά η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Αναλυτικά αυτά που ειπώθηκαν:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (προπονητής Καλαμάτας)

“Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε στη πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και στον Απόλλωνα, που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό είναι θετικό”.

ΗΛΙΑΣ ΒΟΥΡΑΣ (αρχηγός Καλαμάτας)

“Κάναμε πειστική εμφάνιση. Θέλαμε το κύπελλο για το πρεστίζ, γιατί οι τίτλοι μεγαλώνουν ένα σύλλογο. Το αφιερώνουμε στον προπονητή μας, που μαζί περάσαμε δύσκολες στιγμές, γιατί είμαστε οικογένεια.

Συγχαρητήρια και στον Απόλλωνα. Μας περιμένουν ακόμα 5 τελικοί στο πρωτάθλημα. Εχουμε φθάσει στην πηγή και πρέπει να πιούμε νερό”.

ΤΑΚΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (προπονητής Απόλλωνα)

“Μεταφέρω τα συλλυπητήρια όλου του αγωνιστικού τμήματα για τη μεγάλη απώλεια στην οικογένεια του Γιάννη. Χριστόπουλου. Ηρθαμε στον τελικό και κάναμε όνειρα, που προσκρούουν στον ρεαλισμό.

Ο αντίπαλος ήταν ανώτερος. Είναι η πιο οργανωμένη Καλαμάτα της τελευταίας δεκαετίας. Πρέπει να ξεφύγει από τα όρια της Πελοποννήσου. Ολες οι ομάδες παίζουν την Καλαμάτα στο μισό γήπεδο, εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε διαφορετικά, αλλά σε σετ παιχνίδι δεν έχεις ούτε μία πιθανότητα”.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ (αρχηγός Απόλλωνα)

“ Εύχομαι να σηκώσει η Καλαμάτα την κούπα και να ανέβει στη Β’ εθνική. Δουλέψαμε γι’ αυτό το ματς και προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητeς. Τέτοια παιχνίδια μας μας μεγαλώνουν σαν χαρακτήρες και μαθαίνουμε.

Θα έρθουν καλύτερες μέρες για τον Απόλλωνα. Εχουμε ξεφύγει από τις υπόλοιπες τοπικές ομάδες σε θέματα οργάνωσης και προπόνησης”.

ΑΓΑΘΟΚΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (χρηματοδότης Καλαμάτας)

“Το μεγάλο πανηγύρι θα γίνει όταν θα είμαστε πρωταθλητές. Εχουμε διανύσει ένα μεγάλο κομμάτι του πρωταθλήματος και πρέπει να κρατήσουμε τη διαφορά. Στο κύπελλο δεν θα πρέπει οι ομάδες της Γ’ εθνικής να συμμετέχουν, διότι υπάρχει τεράστια διαφορά. Πέρυσι δεν φάνηκε τόσο με τον Πάμισο”.

* Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τη συνοδεία παιδιών από τις ακαδημίες, ενώ όπως συμβαίνει κάθε χρόνο οι δύο πρόεδροι Κουκούτσης (Καλαμάτα) και Μπαρμπίτσας (Απόλλωνας) χαιρέτησαν στους παίκτες, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ Βασίλη Σπηλιώτη.

* Πριν από την σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της μητέρας του Γιάννη Χριστόπουλου.

* Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης έδωσε το κύπελλο στον αρχηγό της Καλαμάτας Ηλία Βούρα και τα μετάλλια στους νικητές η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη και ο περιφερειακός σύμβουλος Περικλής Μαντάς. Από τα μεγάφωνα ακουγόταν ο... ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ.

* Την απονομή των μεταλλίων στους παίκτες του Απόλλωνα έκαναν πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Τάκης Βασιλόπουλος και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου ΚαλαμάταςΜανώλης Μάκαρης. Το κύπελλο στη φιναλίστ ομάδα έδωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.

* Την απονομή στη διαιτητική τετράδα του τελικού έκανε το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Σταύρος Λάμιας.

* Μετά τον τελικό έγινε για πρώτη φορά συνέντευξη Τύπου και πριν πάρουν το λόγο οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων, ο Νίκος Ρούτσης εκ μέρους της ΕΠΣΜ συνεχάρη Απόλλωνα και Καλαμάτας για τη συμμετοχή τους στον τελικό και ευχήθηκε η “Μαύρη Θύελλα” να ανέβει κατηγορία.