Παρασκευή, 08 Μάρτιος 2019 12:59

Και τώρα η... άνοδος για την “Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον
Και τώρα η... άνοδος για την “Μαύρη Θύελλα”

Αν και βρέθηκε να χάνει στον τελικό με γκολ... από τα αποδυτήρια, η Καλαμάτα σήκωσε και πάλι την κούπα.

Η κάτοχος του τροπαίου νίκησε την Τετάρτη με 5-1 τον Απόλλωνα Καλαμάτας και διατήρησε για τρίτη σερί χρονιά τα σκήπτρα της στο θεσμό. Το κύπελλο Μεσσηνίας δεν είναι βέβαια ο μεγάλος φετινός στόχος για τη “Μαύρη Θύελλα”, αλλά κάθε τίτλος μετρά για το πρεστίζ της ομάδας, όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου και ο αρχηγός Ηλίας Βούρας. Ο έμπειρος γκολκίπερ έδωσε πλέον το σύνθημα και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που θα ισοδυναμεί με άνοδο.

“Μας περιμένουν πέντε τελικοί στο πρωτάθλημα. Εχουμε φθάσει στην πηγή και πρέπει να πιούμε νερό’. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βασικός χρηματοδότης της “Μαύρης Θύελλας” Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ο οποίος σημείωσε ότι το μεγάλο πανηγύρι θα γίνει, όταν η ομάδα κατακτήσει τον τίλο στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Το πρωτάθλημα είναι αυτό που θέλουν άπαντες στην Καλαμάτα, η οποία στον προχθεσινό τελικό επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και πανηγύρισε το τέταρτο κύπελλο στην ιστορία της, μιας και υπήρχε μεγάλη διαφορά ποιότητας.

Στα θετικά, πέρα βέβαια από τη νίκη, η εμφάνιση του Βραζιλιάνου Ρόνι Κάρλος, που είχε δύο γκολ, μία ασίστ και έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει των πέντε καθοριστικών αγώνων στο πρωτάθλημα.

Αυτή την Κυριακή βέβαια δεν θα έχουμε δράση στη Γ’ εθνική λόγω των Αποκριών, οπότε ο Γιάννης Χριστόπουλος θα χορηγήσει διήμερο ρεπό και από την Τρίτη θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με τον Αμβρυσσέα Διστόμου. Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα οδηγεί από το ξεκίνημα την κούρσα και έχει 2 βαθμούς διαφορά από το δεύτερο Ασπρόπυργο, με τον οποίο θα αναμετρηθούν στην 24η αγωνιστική.