Δευτέρα, 11 Μάρτιος 2019 19:33

Η Ρεάλ ανακοίνωσε Ζιντάν ως το 2022!

Γράφτηκε από τον
Η Ρεάλ ανακοίνωσε Ζιντάν ως το 2022!

Η μεγάλη επιστροφή! Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Σαντιάγο Σολάρι και την πρόσληψη του Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της μέχρι το καλοκαίρι του 2022!

Μετά από 284 ημέρες ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ξανά στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης! Ο Γάλλος τεχνικός είχε πει αντίο στους "μερένγκες" στις 31 Μαιου 2018, μετά από την κατάκτηση τριών διαδοχικών Champions League μαζί τους στα 2,5 χρόνια παρουσίας στην τεχνική ηγεσία τους, όμως τώρα είναι και πάλι το αφεντικό των αποδυτηρίων των Μαδριλένων.

Αυτό το κατέστησε σαφές με τον πλέον επίσημο τρόπο η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας, καθώς μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σαντιάγο Σολάρι (δεύτερος προπονητής της μέσα στη σεζόν καθώς διαδέχτηκε τον Τζουλέν Λοπετέγκι) και την έναρξη άμεσης συνεργασίας με τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο "Ζιζού" δεν θα αναλάβει τους "μερένγκες" μόνο μέχρι το φινάλε της σεζόν αλλά θα έχει το γενικό κουμάντι και για τα επόμενα τρία χρόνια, με τους Ρεάλ να ανακοινώνει πως ο Γάλλος θα είναι στο τιμόνι της μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022 και μάλιστα θα παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου το βράδυ της Δευτέρας (21:00 τοπική ώρα).

Πηγή: sport24.gr