Δευτέρα, 11 Μάρτιος 2019 20:11

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Εξασφάλισε την παραμονή, παρά την ήττα 2-1 από Αμαζόνες Κορινθίας

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Εξασφάλισε την παραμονή, παρά την ήττα 2-1 από Αμαζόνες Κορινθίας

 

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε την Κυριακή ο Εθνικός Καλαμάτας στο Λέχαιο από τις Αμαζόνες Κορινθίας, σε ένα ματς που ήταν στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών.

Μια ήττα που δεν πρόκειται να στοιχίσει στην καλαματιανή ομάδα αφού εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία, καθώς οι Αμαζόνες Θεσπρωτίας δεν πήγαν να αγωνιστούν στη Σπάρτη με τις Καρυάτιδες. Ετσι η μοναδική ομάδα που υποβιβάζεται από τον 2ο όμιλο της Β’ εθνικής είναι οι Αμαζόνες Θεσπρωτίας.

Οσον αφορά το κυριακάτικο παιχνίδι ο Εθνικός Καλαμάτας δέχθηκε δύο γκολ στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου (51’ και 54’) και μείωσε σε 2-1 στις καθυστερήσεις με κεφαλιά της Φιλανδριανού ύστερα από σέντρα της Βουτσά.

Ο Εθνικός πάντως είχε την καθολική κατοχή της μπάλας και έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες, όμως πλήρωσε τον... άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου και γνώρισε την ήττα.

Το ματς σφύριξε ο Φωκάς (Αχαΐας), με βοηθούς τον Τσιρογιάννη και την Αβραμοπούλου από τον ίδιο σύνδεσμο.

Ο Εθνικός παρατάχθηκε με την εξής σύνθεση: Δημητρακοπούλου, Καλύβα, Παναγιωτοπούλου, Πουλακίδα, Ελευθεράκη (30’ λ. τρ. Μυκονιωτάκου), Λεμπέση, Βουτσά, Φιλανδριανού, Λ. Γιαννοπούλου, Σακκά, Σπηλιοπούλου.

Επαιξαν ακόμη οι Τσιγάρου, Βασίλιεβιτς και Κοζάκη.