Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2019 12:04

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΥΚΕΙΩΝ: Πρωταθλητής Μεσσηνίας το 1ο Καλαμάτας, 2-0 στον τελικό το 6ο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΥΚΕΙΩΝ: Πρωταθλητής Μεσσηνίας το 1ο Καλαμάτας, 2-0 στον τελικό το 6ο Καλαμάτας

Με σκόρερ τους Μιχαλέα και Κουτσουρόπουλο το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας νίκησε με 2-0 το 6ο ΓΕΛ Καλαμάτας στον τελικό και κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου λυκείων Μεσσηνίας.

Ετσι θα εκπροσωπήσει το νομό μας στη β’ φάση της περιφέρειας Πελοποννήσου, που ξεκινά σήμερα.

Πρώτο εμπόδιο για τους πρωταθλητές Μεσσηνίας το 3ο ΓΕΛ Τρίπολης σε νοκ – αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”. Εκεί όπου φιλοξενήθηκε και ο χθεσινός τελικός, με τους μαθητές των δύο σχολείων να δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην κερκίδα.

Το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας ευτύχησε να προηγηθεί στο 16’ με σουτ του Μιχαλέα και στο 28’ διπλασίασε τα τέρματα του με διαγώνιο σουτ του Κουτσουρόπουλου.

Στους πανηγυρισμούς ο σκόρερ αποβλήθηκε από τον ρέφερι Καυκά για ανάρμοστη συμπεριφορά. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα όμως, οι τυπικά φιλοξενούμενοι διατήρησαν το προβάδισμα και σήκωσαν στο φινάλε την κούπα.

Το αρνητικό ότι τραυματίστηκε νωρίς στο πρώτο ημίχρονο ο Ψτχογιάννης – Ψυρογιάννης και υπάρχουν φόβοι για σοβαρό τραυματισμό.

Το ματς διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς τους Αράπη και Ρηγόπουλο, ενώ τέταρτος διαιτητής ήταν ο Γάκης.

6ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Καλογερόπουλος, Ψυρρής, Αλιμεμά, Μπαρδόσι, Μπίτσικας, Σαούτης, Καρύδης, Κοτσιλιέρης, Αναγνωστάκης, Β. Καλογερόπουλος, Κανιώρος. Στον πάγκο ήταν οι Βαλαβάνης, Στασινάκης, Μαλαπάνης, Γυφτοχρήστος, Αλάμαρας, Κατσαφάδος, Ζόμπολος.

1ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ζαφειρίου, Κουλουμπός, Ψυχογιάννης – Ψυρογιάννης, Καλύβας, Κλάδης, Μιχαλέας, Πικιός, Κουτσουρόπουλος, Κανανάι, Ζώτος, Γκαϊδόγιαννης. Στον πάγκο ήταν οι Πλακουδάκης, Ντυμένος, Ντάκουρης, Τσαγκλής, Θεοδωρόπουλος, Ντότσα, Φατούρος.

Στη μάχη της πρόκρισης και οι ομάδες του μπάσκετ

Τα πρώτα νοκ – άουτ παιχνίδια για τη β’ φάση του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος λυκείων μπάσκετ, θα δώσουν σήμερα και οι ομάδες αγοριών και κοριτσιών που κατέκτησαν τον τίτλο στη Μεσσηνία.

Στις 10.15 το πρωί στην Τέντα το ΓΕΛ Καρδαμύλης θα αντιμετωπίσει το 2ο ΓΕΛ Τρίπολης στα αγόρια και στις 11.45 μ.μ. στα κορίτσια, το 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας θα παίξει με το ΓΕΛ Μεγαλόπολης, επίσης στην Τέντα.