Δευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2014 20:00

"Λευκή" ισοπαλία στο Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0) έμειναν Εθνικός Μελιγαλά και Ολυμπιακός Καλαμάτας σε ένα ματς με λίγες φάσεις που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Μελιγαλά.

Ετσι ο Εθνικός με τη δεύτερη σερί ισοπαλία παράμεινε στο μείον 4 από την πρώτη θέση και την Κυπαρισσία, χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί πιο κοντά στην κορυφή. Από την άλλη οι "ερυθρόλευκοι" διατήρησαν το αήττητο σερί τους για έβδομο σερί ματς και το σημαντικότερο όλο αυτό το διάστημα έχουν κρατήσει απαραβίαστη την εστία τους.
Στο πρώτο μέρος έγινε παιχνίδι κέντρου χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος και στο 65' οι φιλοξενούμενοι έχασαν διπλή μεγάλη ευκαιρία όταν ο Καραγιάννης έπιασε το σουτ ο Κατσαρέας απέκρουσε, η μπάλα έφτασε και πάλι στον Καραγιάννη που έστρωσε για τον Μπαλαλά το σουτ του οποίου έδιωξε και πάλι ο Κατσαρέας.
Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα πίεσε για την ισοφάριση και στο 75' το σουτ του Κωνσταντόπουλου έφυγε άουτ,
ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Καραπετιάν μπήκε από δεξιά και πλάσαρε σύριζα άουτ.
Οι "κυανόλευκοι" ακούμπησαν το γκολ στο 89' με τον Εμμανουήλ να εκτελεί ένα κόρνερ και τον Βασιλόπουλο, που έπαιξε για πρώτη φορά φέτος, να πιάνει το γυριστό σουτ όμως ο Μάρης απέκρουσε δύσκολα.
Στο 90' η κεφαλιά του Φουρναράκου δεν βρήκε στόχο.
Το ματς σφύριξε ο Λάμιας, με βοηθούς τους Τσίρμπα και Ι. Γιαννέτσο.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Κατσαρέας, Γερμάνης (85' Βασιλόπουλος), Κανελλόπουλος, Κουτίβας, Τσώνης, Δικαίος (62' Κωνσταντόπουλος), Ντούζια, Ν. Εμμανουήλ, Στρατής (80' Λάγιος), Θανόπουλος, Καραπετιάν.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μάρης, Σίνος, Μπάλας, Αργάνης, Παπαλέξης, Φουρναράκος, Μπαλαλάς, Τζίφας (61' Παπαβασιλόπουλος), Τσαναλίας (46' Πανταζής), Καραγιάννης (90' Μίντζηρας), Αλεξανδρόπουλος.
* Ο Ολυμπιακός Καλαμάτας απέκτησε τον 21χρονο τερματοφύλακα Μιχάλη Περυσινάκη από τη Θύελλα Ηρακλείου (φοιτητής). Αυτή ήταν η δεύτερη μεταγραφή μετά τον Ξυνό από τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας.