Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 17:02

ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την ερχόμενη σεζόν

Γράφτηκε από τον
ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την ερχόμενη σεζόν

 

Το σχεδιασμό για τη λειτουργία της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει ξεκινήσει η διοίκηση της Δόξας Καλαμάτας.

Τη νέα χρονιά η ομάδα θα στηριχθεί κυρίως στα παιδιά που προέρχονται από τις ομάδες υποδομής της ακαδημίας της και στις προσθήκες που θα γίνουν στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Ηδη έχουν γίνει και οι πρώτες κινήσεις, καθώς η διοίκηση έχει προχωρήσει σε συμφωνία συνεργασίας με 4 έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα πλαισιώνουν τα νέα παιδιά και όλοι μαζί θα δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Στόχος της διοίκησης είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα και θα διεκδικήσει την άνοδο.

Ετσι από φέτος μπαίνουν οι βάσεις, καθώς όπως προαναφέραμε, το βάρος σηκώνουν από την αρχή της περιόδου, οι νεαροί παίκτες, ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες και να είναι έτοιμοι του χρόνου με τους υπόλοιπους παίκτες που θα απαρτίζουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας να την οδηγήσουν στην επίτευξη του στόχου.

Παράλληλα η δουλειά στα τμήματα υποδομής συνεχίζεται με τους Αλέκο Παπαδόπουλο, Στέλιο Παπαδόπουλο και Μιχάλη Βούλγαρη, οι οποίοι προσπαθούν να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους νεαρούς αθλητές της ακαδημίας.

Παράπονα από το δήμο

Ενοχλημένοι είναι στη Δόξα από το δήμο Καλαμάτας όσον αφορά τη μη παραχώρηση λυομένου για τη στέγαση της ακαδημίας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Παρθένιος με δηλώσεις του στο “Notosport” ανέφερε: “Ο δήμαρχος μας είχε υποσχεθεί πως θα μας παραχωρήσει ένα λυόμενο για να στεγάσουμε τα παιδιά των τμημάτων υποδομής. Εδώ και 6 μήνες το περιμέναμε και τελικά το λυόμενο του έδωσαν αλλού. Μάλλον ο Αγιος Σιδέρης και ο Αγιος Κωνσταντίνος δεν ανήκουν στο δήμο Καλαμάτας”. Αυτά υποστήριξε ο πρόεδρος της Δόξας, ο οποίος πρόσθεσε ότι: “Αν δεν γίνει κάτι μέσα στο επόμενο διάστημα με το δήμο, η ομάδα θα φτιάξει με δικά της έξοδα έναν χώρο για να στεγαστούν τα παιδιά των τμημάτων της υποδομής”.

Ο Βασίλης Παρθένιος αναμένεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι, λίγες ημέρες πριν γίνουν τα εγκαίνια στο γήπεδο 5x5, που βρίσκεται τέρμα Καλλιπατίρας.