Πέμπτη, 14 Μάρτιος 2019 21:29

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Παραιτήθηκε ο Κουκούτσης και... επιτίθεται σε Αγ. Χριστόπουλο

Γράφτηκε από τον

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της Καλαμάτας ανακοίνωσε απόψε ο Αποστόλης Κουκούτσης, ο οποίος όμως παραμένει στη διοίκηση και με επιστολή του επιτίθεται στον Αγαθοκλή Χριστόπουλο, που στο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης είχε ζητήσει τις παραιτήσεις των Κουκούτση και Κουτίβα.

Ο τελευταίος συνεχίζει  ωστόσο στο συμβούλιο ως γραμματέας, ενώ ο κ. Κουκούτσης ξεκαθαρίζει ότι αφήνει τη θέση του προέδρου  όχι επειδή το ζήτησε ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος, αλλά για να μην οδηγηθεί ουσιαστικά  η “Μαύρη Θύελλα” σε γενική συνέλευση.
Ο πρώην πια πρόεδρος της Μεσσηνιακής ομάδας χαρακτηρίζει... μερικώς χρηματοδότη τον Αγ. Χριστόπουλο και θεωρεί ότι αν χαθεί η άνοδος, θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος, αφού ο ίδιος την αφήνει, όπως λέει, στην κορυφή της βαθμολογίας.
Να σημειωθεί ότι σήμερα το βράδυ έγινε νέο διοικητικό συμβούλιο στο οποίο μετείχαν οι Κουκούτσης, Κουτίβας, Κρανιώτης, Πουλημένος και Αποστολόπουλος και στο οποίο συζητήθηκαν τα όσα συνέβησαν στο πρώτο δ.σ.,  με τα υπόλοιπα μέλη να μην αποδέχονται την παραίτηση του κ. Κουκούτση.
Ο ίδιος όμως στην επιστολή του ξεκαθαρίζει ότι η δεύτερη κατά σειρά παραίτηση είναι οριστική, μιας και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας με τον Αγ. Χριστόπουλο από τον οποίο ζητά να... πληρώσει τις υποχρεώσεις του. Οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν χάλασαν τώρα, αφού ανάλογο διοικητικό πρόβλημα είχε παρουσιαστεί και την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά τότε δόθηκε προσωρινά λύση. Φαίνεται όμως ότι αυτή τη φορά η ρήξη  είναι οριστική και πλέον ο Αγ. Χριστόπουλος (που δεν επιθυμεί να συνεργάζεται ούτε με τον Στ. Κουτίβα) καλείται να αποφασίσει για την επόμενη μέρα.
Και όλα αυτά στη πιο κρίσιμη στιγμή της σεζόν, όπου η Καλαμάτα διεκδικεί τον τίτλο στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής και την απευθείας άνοδο.
Πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε είναι στο +2 από τον Ασπρόπυργο, και μεθαύριο δίνει κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τον Αμβρυσσέα Διστόμου.


Η επιστολή  Κουκούτση

“Θα ήθελα να κάνω γνωστό σε όλη τη Μεσσηνία, πως και την πρώτη και την δεύτερη φορά παραιτούμαι από τη θέση του προέδρου έχοντας την ομάδα πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα και βασικότατο διεκδικητή του τίτλου.
Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός όλου του εγχειρήματος και ουσιαστικά αυτός που πρώτος πίστεψε στο όνειρο. Βοήθησα στο να δημιουργηθεί η πιο ανταγωνιστική ομάδα των τελευταίων ετών, μια ομάδα αντάξια της πόλης και των φιλάθλων της. Δεν ήμουν ποτέ εμπόδιο αλλά αντιθέτως ο μοναδικός ανιδιοτελής αρωγός της ομάδας, αυτός που νοιάζεται για την ήρεμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, για την αδιατάρακτη σχέση της ομάδας σε σχέση με τις  υποχρεώσεις της και τους συνεργάτες της.
Είμαι ο εγγυητής αυτού του κλίματος, δεν είμαι αυτός που του αρέσουν τα μικρόφωνα και οι ανθρωποπαρουσίες, η δημόσια προβολή και οι εξαγγελίες χωρίς αντίκρισμα. Παραιτούμαι σήμερα, για δεύτερη και οριστική φορά γιατί στην πρώτη δυστυχώς το καμπανάκι που χτύπησα δεν έγινε... αντιληπτό!
Παραιτούμαι σήμερα γιατί δεν θέλω να δημιουργήσω οποιοδήποτε πρόβλημα στην ομάδα ούτε να δώσω το δικαίωμα στον... μερικώς χρηματοδότη της να την κάνει με «ελαφρά πηδηματάκια». Αντιθέτως, μένω στρατιώτης στη διάθεση της ομάδας και προκαλώ ανοικτά τον κ. Χριστόπουλο να αναλάβει τις ευθύνες του. Να συνεχίσει δηλαδή να πληρώνει όχι με... υποσχέσεις αλλά με χρήματα όλες τις υποχρεώσεις του όπως έχει επανειλημμένα δεσμευτεί δημοσίως.
Δε χρειαζόμαστε εξαγγελίες για επενδύσεις και δήθεν νέες θέσεις εργασίας, αυτό είναι δουλειά άλλων, εμείς θέλουμε κ. Χριστόπουλε να πληρώνεις, να είσαι σωστός στις υποχρεώσεις σου και να βοηθήσεις μέχρι τέλους την ομάδα να κατακτήσει την άνοδο.
Υ.Γ.: Αποχωρώ από τη θέση και όχι από το Δ.Σ., έχοντας την ομάδα στην πρώτη θέση και πρόσεξε να παραμείνει εκεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση οποιασδήποτε αποτυχίας εσύ κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλε θα είσαι ο κύριος υπεύθυνος πράγμα που εγώ προσωπικά απεύχομαι.
Hic Rhodus, hic salta «κύριε Αγαθοκλή»”.
Να σημειωθεί ότι στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο αποφασίστηκε ακόμα να κατατεθεί αίτημα στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμάτας για την παραχώρηση του Αθλητικού Κέντρου στα Παλιάμπελα για 49 χρόνια.  Ακόμα οι διοικούντες αποφάσισαν τη λύση της συνεργασίας με τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου Μπάμπη Παπακωνσταντίνου.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ