Παρασκευή, 15 Μάρτιος 2019 15:09

ΠΑΜΙΣΟΣ: Με Μωράκη κόντρα στον Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον

 

Μετά το διάλειμμα των Αποκριών, το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής αρχίζει και πάλι αυτή την Κυριακή.

Ο Πάμισος θα υποδεχτεί μεθαύριο στις 3 μ.μ. τον Παναρκαδικό για την 22η αγωνιστική του 8ου ομίλου, Οι Νησιώτες έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρουσιαστούν αδιάφοροι. Κάτι που απέδειξαν και στο πρόσφατο τοπικό ντέρμπι με την Καλαμάτα, όπου παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με προηγούμενα ματς και ηττήθηκαν με 1-0.

Ετσι ο Πάμισος θα επιδιώξει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και ευελπιστεί ότι αυτή τη φορά θα ανταμειφθεί με βαθμούς ή βαθμό. Σε αυτή την προσπάθεια θα έχει και το Γιάννη Μωράκη, καθώς η μαγνητική που έκανε ο έμπειρος μεσοαμυντικός ήταν “καθαρή” και παρότι νιώθει ακόμα ενοχλήσεις, θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί.

Ο Μιχάλης Φασουλής τονίζει στους παίκτες του ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα κόντρα στον Παναρκαδικό, που θέλει το διπλό στη Μεσσήνη για να σφραγίσει την παραμονή. Να σημειωθεί ότι ο έμπειρος τεχνικός θα καθίσει στον πάγκο την Κυριακή, αφού έχει λήξει η τιμωρία του. Κάτι που είχε συμβεί από το ματς με τη “Μαύρη Θύελλα”, αλλά λόγω λάθους της ΕΠΟ δεν του επιτράπηκε η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο.