Κυριακή, 17 Μάρτιος 2019 12:13

ΠΑΜΙΣΟΣ: Να διακόψει το αρνητικό σερί με Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Να διακόψει το αρνητικό σερί με Παναρκαδικό

Χωρίς γκολ και νίκη από τις 21 Γενάρη, όταν και επικράτησε με 2-1 του Α.Ο. Κατασταρίου είναι ο Πάμισος.

Οι Νησιώτες μετρούν έξι διαδοχικές ήττες από Μανδραϊκό, Ερμιονίδα, Αμβρυσσέα, Α.Ο. Υπάτου, Ασπρόπυργο, Καλαμάτα και έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά στην Α’ τοπική. Το ζητούμενο πλέον είναι να διακόψουν αυτό το αρνητικό σερί στην κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναρκαδικό, που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης. Ο Πάμισος βρίσκεται στην προτελευταία θέση του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής και οι Αρκάδες στην 8η και στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ως εκ τούτου με νίκη σήμερα θα σφραγίσουν ουσιαστικά την παραμονή, με δεδομένο ότι θα υπολείπονται τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε.

Η ομάδα της Τρίπολης πάντως δεν...φημίζεται για τις εκτός έδρας επιδόσεις της, μιας και σε 10 εξόδους έχει νικήσει μόνο τον αδύναμο Α.Ο. Εικοσιμίας με 1-0. Από εκεί και πέρα, αναδείχθηκε ισόπαλη με Βλαχιώτη (2-2), Μανδραϊκό (3-3). και ηττήθηκε κατά σειρά από Ερμιονίδα (2-0), Παναργειακό (2-0), Καταστάρι (3-1), Αμβρυσσέα (2-0), Ασπρόπυργο (2-1), Λέρνα (3-0) και Πελλάνα (1-0).

Ο Πάμισος θέλει λοιπόν να εκμεταλλευτεί αυτή τη φορά την έδρα του και να πάρει τη νίκη γοήτρου.

Κάτι που θα πετύχει εφόσον δείξει την ίδια μαχητικότητα που είχε με την Καλαμάτα και δεν επαναλάβει τα λάθη που έκανε στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο στη Μεσσήνη.