Τρίτη, 04 Φεβρουάριος 2014 16:53

Δύο απευθείας και ένας στα μπαράζ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μοντέλο» 2+1 θα ισχύσει τελικά όσον αφορά τις ομάδες που θα υποβιβαστούν από την Superleague και θα προβιβαστούν από την Football League. Λίγη ώρα πριν συνεδριάσει το Διαιτητικό δικαστήριο για να δώσει λύση στο θέμα η Football League αποδέχθηκε την πρόταση της Superleague.

Έτσι απευθείας από την μεγάλη κατηγορία θα πέσουν οι δύο τελευταίες ομάδες, από την Football League θα προβιβαστούν οι δύο πρώτες, ενώ αγώνα μπαράζ θα δώσει η 16η ομάδα της Superleague με τον τρίτο των πλέι οφ της δεύτερης κατηγορίας.

Να σημειωθεί ότι η πρόταση έγινε δεκτή με ψήφους 13 υπέρ, 6 κατά και ένα λευκό. Συγκεκριμένα, κατά της πρότασης τάχθηκαν Ηρακλής, Καβάλα, Παναχαϊκή, Κέρκυρα, Αιγινιακός και Αστέρας Μαγούλας, ενώ λευκό ψήφισε ο Ολυμπιακός Βόλου. Μάλιστα όπως αποφασίστηκε θα υπάρξει και ένα σημαντικό οικονομικό αντάλλαγμα σε περίπτωση που ο χαμένος του μπαράζ προέρχεται από τη Football League. Το ποσό αυτό είναι εκείνο που θα έπαιρνε η ομάδα που θα υποβιβαζόταν απο την Superleague. Λίγο μετά τις 16:00 η συμφωνία επικυρώθηκε από το διαιτητικό δικαστήριο, ενώ έγινε γνωστό πως το μπαράζ θα πραγματοποιηθεί 10 ημέρες μετά τη λήξη των πλέι οφ της Football League. Επίσης, αυτό θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, εφόσον οι ομάδες προέρχονται από την Αθήνα, σε διαφορετική περίπτωση θα οριστεί άλλο γήπεδο, ανάλογα με την γεωγραφική περιοχή των ομάδων.

Πηγή: Sentragoal.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ