Δευτέρα, 18 Μάρτιος 2019 16:34

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 0-0: Πήρε εύκολα το βαθμό σπάζοντας το αρνητικό σερί (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ – ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 0-0: Πήρε εύκολα το βαθμό σπάζοντας το αρνητικό σερί (φωτό)

 

 

Ενα ιδιαίτερα άσχημο σερί με έξι ήττες έσπασε χθες ο Πάμισος, που αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Παναρκαδικό στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Οι Νησιώτες μπορεί να μην πανηγύρισαν τη νίκη, όμως τουλάχιστον δεν γνώρισαν την ήττα και ο βαθμός αυτός θα τους δώσει ψυχολογία για να τελειώσουν αξιοπρεπώς τη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ο ένας βαθμός κατακτήθηκε απόλυτα δίκαια από τον Παναρκαδικό που δεν έπεισε με την εμφάνισή του και έδειξε πως εκτός έδρας (1 νίκη σε 11 ματς) χάνει πολλή από τη δύναμη του.

Ο αγώνας έγινε παρουσία περίπου 100 θεατών και δεν είχε να επιδείξει θέαμα και πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Ο Πάμισος παρατάχθηκε με αμυντική τακτική, όμως ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κράτησε μπάλα και έγινε απειλητικός σε 2-3 φάσεις.

Αν ο Μιχάλης Φασουλής είχε ένα κλασικό επιθετικό στην 11άδα θα μπορούσε να στήσει διαφορετικά την ομάδα του, μιας και στο χθεσινό ματς ο Πάμισος έπαιζε δίχως φορ, με τους Ηλιόπουλο, Παπαδόπουλο, Ρήγα και Χελά να καλύπτουν ανά διαστήματα τη θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Καλές στιγμές με Ηλιόπουλο

και Δημητρακόπουλο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να καλύπτουν πολλούς χώρους και με ασφυκτικό πρέσινγκ να μην αφήνουν την ομάδα της Τρίπολης να κάνει το παιχνίδι της.

Μάλιστα πρώτος απείλησε ο Πάμισος στο 16’ με τον Ηλιόπουλο από δεξιά να επιχειρεί τη σέντρα σουτ και τον Μεσσήνιο γκολκίπερ Καλογερόπουλο να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Ο Παναρκαδικός απάντησε στις ευκαιρίες στο 23’ όταν ο Μπινιώρης έκανε τη σέντρα από αριστερά, με τον Ν. Λυμπερόπουλο να πιάνει το πλασέ στην κίνηση που έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Δοκάρι οι Αρκάδες

με φάουλ του Μπινιώρη

Εξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, με τον Πάμισο να στέκεται τυχερός... Ο Μπινιώρης εκτέλεσε ένα φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο τείχος και άλλαξε πορεία καταλήγοντας στο δεξί δοκάρι. Οι νησιώτες είχαν ένα καλό χτύπημα φάουλ με τον Δημητρακόπουλο στο 33’ που έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι. Αυτά ήταν τα όσα αξιόλογα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα της Μεσσήνης να κρατά σχετικά εύκολα το μηδέν στα μετόπισθεν.

Κράτησε χωρίς

πρόβλημα το μηδέν

Στο δεύτερο μέρος ο Παναρκαδικός μπήκε πιο ζωηρά και ο Πάμισος έδειξε διάθεση να οπισθοχωρήσει και να προσπαθήσει να βγει με αξιώσεις μπροστά σε κάποια αντεπίθεση.

Στο 54’ ο Μπινιώρης έδωσε κάθετα στον Ν. Λυμπερόπουλο, όμως ο Καπατσώρης “διάβασε” τη φάση και βγαίνοντας έγκαιρα μπλόκαρε την μπάλα.

Ο Πάμισος είχε μια καλή στιγμή στο 59’ με τους αμυντικούς του Παναρκαδικού να μην διώχνουν σωστά και τον Ρήγα να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως ο Καλογερόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ.

Ο χρόνος περνούσε με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να βάλουν ένα γκολ, αλλά να μην μπορούν να πατήσουν με ευκολία την περιοχή των νησιωτών.

Ο Πάμισος είχε την ευκαιρία να απειλήσει στην αντεπίθεση σε 2-3 περιπτώσεις, όμως οι παίκτες του δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική πάσα.

Στο 81’ ο Καρβάλιο έκανε τη σέντρα, ο Γεωργόπουλος με τακουνάκι βρήκε τον Τσιώλη που κοντρόλαρε και σούταρε, όμως ο Φιλόπουλος απομάκρυνε.

Η τελευταία ευκαιρία χάθηκε στο 92’ με τον Μπινιώρη να εκτελεί ένα φάουλ και τον Βίνιεβιτς να παίρνει την κεφαλιά που έφυγε ψηλά άουτ.

Καλή ήταν η διαιτησία του Ρούτση (Κορινθίας) και των βοηθών του Σάνου και Κλεπετσάνης από τον ίδιο συνδεσμο. Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Αριστομενόπουλος, Μωράκης, Χελάς και Ρούτσης για τον Πάμισο και οι Γιαλαμίδης και Καρβάλιο από τον Παναρκαδικό.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καπατσώρης, Αριστομενόπουλος, Νινιός, Φιλόπουλος, Αλεβίζος (87’ Γεωργουδιός), Μωράκης, Δημητρακόπουλος, Ρήγας, Παπαδόπουλος (83’ Κοντομανωλόπουλος), Ηλιόπουλος (57’ λ. τρ. Ρούτσης), Χελάς (75’ Μανιατέας).

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Καλογερόπουλος, Καναβέτας (86’ Βίνιεβιτς), Μπινιώρης, Τρέσα (77’ Δ. Λυμπερόπουλος), Γκαντιάγκα, Γιαλαμίδης (74’ λ.τρ. Καπετανάκης), Τσιώλης (91’ Τσάνης), Στρέμπα, Γεωργόπουλος, Ν. Λυμπερόπουλος, Καρβάλιο.