Δευτέρα, 18 Μάρτιος 2019 17:45

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-0: Με νέο τρίποντο ανέβηκε στην 3η θέση

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-0: Με νέο τρίποντο ανέβηκε στην 3η θέση

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσε χθες ο Τσικλητήρας Πύλου που επιβλήθηκε με 1-0 της αποδεκατισμένης Κυπαρισσίας.

Ετσι η ομάδα της Πύλου έπιασε στην 3η θέση της βαθμολογίας την Εράνη.

Αυτό ήταν το έκτο συνεχόμενο ματς που μένει αήττητη η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου, μετρώντας αυτό το διάστημα πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

Από την άλλη η Κυπαρισσία παρότι το πάλεψε έφυγε ηττημένη από ένα ακόμη ματς, γνωρίζοντας 4η σερί ήττα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι που είχαν την υπεροχή είχαν δύο καλές στιγμές με τους Σούλα και Χρ. Τρίψα.

Απεναντίας ο ΑΟΚ απείλησε στο 32’ με τον Χρονόπουλο να κάνει ωραία ενέργεια από δεξιά και συγκλίνοντας να σουτάρει, με τον Ντουγέρογλου να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 35’ οι άνθρωποι του Τσίκλητηρα ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Γ. Τρίψα από τον Δημητρακάκη, με τον κ. Ζαρακοβίτη να δίνει συνέχεια στο ματς.

Ο Γεωργιάδης το μοναδικό γκολ στο 73'

Στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε ο Τσικλητήρας, ανεβάζοντας την απόδοσή του.

Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν κόκκινη κάρτα στον Γ. Τρίψα για σκληρό φάουλ πάνω στον Αντωνόπουλο, με τον κ. Ζαρακοβίτη να δίνει κίτρινη κάρτα.

Στο 70’ ο Γ. Τρίψας σέντραρε και ο Σεφεράσι πήρε την κεφαλιά με τον Μικελόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Τελικά ο Τσικλητήρας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 73’ όταν ο Γ. Τρίψας έδωσε στον Γεωργιάδη και εκείνος αφού τρίπλαρε έναν αμυντικό έκανε με σουτ μέσα από την περιοχή το 1-0.

Στο 84’ και ενώ η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου είχε βγει μαζικά μπροστά για την ισοφάριση, η ομάδα της Πύλου βγήκε στην αντεπίθεση με τον Σούλα να τελειώνει μόνος του τη φάση (απέκρουσε ο Μικελόπουλος) αντί να δώσει στους ξεμαρκάριστους Διακουμή και Χρ. Τρίψα.

Η Κυπαρισσία έχασε σημαντική ευκαιρία στο 89’ για την ισοφάριση, όταν ο Θεοχαρόπουλος έκοψε για τον Καραβούλια που δεν βρήκε την μπάλα από πλεονεκτική θέση.

Διαιτητής ήταν ο Ζαρακοβίτης, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Παναγιωτόπουλο.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ντουγέρογλου, Γ. Τρίψας (75’ Ζάτσα), Καγιανάς (65’ Κ. Μεμά), Ανδρώνης, Ν. Παπαγεωργίου, Γεωργιάδης, Σεφεράσι, Γ. Παπαγεωργίου, Διακουμής, Χρ. Τρίψας, Σούλα (85’ Κοτσοβός).

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μικελόπουλος, Ανδρουτσής, Μιτρόφ, Ζαφείρης (85’ Μπαϊραμάι), Θεοχαρόπουλος, Αριδάς, Τάνεφ (74’ Θ. Κωνσταντόπουλος), Δημητρακάκης, Χρονόπουλος, Αντωνόπουλος, Καραβούλιας.