Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019 13:12

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Για πρώτη φορά στο +11 από τη δεύτερη θέση

Γράφτηκε από τον

 

Με δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο το Διαβολίτσι λύγισε προχθές την αντίσταση της Εράνης και αποσπάστηκε για πρώτη φορά 11 βαθμούς από τη 2η θέση στην οποία βρίσκεται ο Απόλλωνας Καλαμάτας.

Ο ΑΟΔ πέτυχε μάλιστα την 12η σερί νίκη (13 αν προσθέσουμε και αυτή στα χαρτιά με το Φαραί) και θα πρέπει να μην... κατέβει στα επόμενα παιχνίδια για να χάσει το πρωτάθλημα στην Α’ τοπική.

Οι πρωτοπόροι θα επιδιώξουν πλέον και να διατηρήσουν το αήττητο, μιας και σε 22 αγωνιστικές μετρούν 18 νίκες και 4 ισοπαλίες!

Παλαμάρας: “Δεν θα χαλαρώσουμε καθόλου”

Ο Κώστας Παλαμάρας μιλώντας στην “Ελευθερία” μετά το ματς με την Εράνη ξεκαθάρισε ότι: “Δεν θα χαλαρώσουμε καθόλου, ακόμα και αν μαθηματικά κριθεί κάποια στιγμή το πρωτάθλημα. Πρέπει μέχρι και την τελευταία αγωνιστική να έχουμε τον ίδιο ρυθμό στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Οπως η διοίκηση είναι τυπική απέναντί μας, .έτσι θα πρέπει να είμαστε και εμείς,. Θα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αξίζουν πάντως πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που έχουν καταφέρει αυτό το μεγάλο σερί νικών και μέσα σε αυτή την πορεία αυξήσαμε τη διαφορά από τον αντίπαλό μας στους 11 βαθμούς”.

Ο προπονητής του Διαβολιτσίου απένειμε τα εύσημα και στην Εράνη, λέγοντας ότι: “Είναι μια καλή ομάδα και βοήθησε να γίνει ένα ματς με ρυθμό που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Ηταν ένα από το πιο δυνατά παιχνίδια στο γήπεδό μας και μας δυσκόλεψε πολύ για να κατακτήσουμε τη νίκη”.

Να σημειωθεί ότι κόντρα στην Εράνη δεν αγωνίστηκε ο Μπαλόπουλος λόγω γαστρεντερίτιδας, καθώς και ο τραυματίας Καλογερόπουλος που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Επόμενος αντίπαλος για το Διαβολίτσι ο Τέλλος Αγρας την Κυριακή στους Γαργαλιάνους.