Τρίτη, 04 Φεβρουάριος 2014 22:20

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Βγαίνει αύριο το ζευγάρι του τελικού, το ενδιαφέρον στο Εράνη - Σπερχογεία

Γράφτηκε από τον

Ημέρα εκλογών, αλλά και κυπέλλου είναι η αυριανή, καθώς θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί ημιτελικοί και το απόγευμα θα γνωρίζουμε το ζευγάρι του τελικού.  Για τη Κυπαρισσία βέβαια η ρεβάνς με το Διαβολίτσι έχει διαδικαστικό χαρακτήρα μετά το 5-0 στο πρώτο παιχνίδι.  Αντίθετα,  Εράνη και Σπερχογεία θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση, με τους "ταύρους" να έχουν προβάδισμα χάρη στη νίκη με 1-0 στην έδρα τους. Αμφότερα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 2.30 το μεσημέρι.



ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
Με πολλές απουσίες θα υποδεχτεί το Διαβολίτσι την Κυπαρισσία, καθώς εκτός παραμένουν οι Κανέλλος, Αθανασόπουλος, Ζαμπάρας, Βασιλόπουλος, Ζάκκας, Καπόγλης. Ακόμα θα απουσιάσει ο Π. Δημητρίου και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Παπαδόγιαννη. Ο προπονητής Σωτήρης Δημάκης με δεδομένο ότι η πρόκριση έχει χαθεί ύστερα από την ήττα με 5-0 ξεκαθαρίζει ότι: "Το ματς έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα. Θα το δούμε ως ένα παιχνίδι που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν έχουν παίξει. Το βάρος είναι στο πρωτάθλημα και το μυαλό μας στην Πύλο. Το γεγονός ότι φθάσαμε για πρώτη φορά στα ημιτελικά είναι επιτυχία".
Με αρκετά νέα πρόσωπα θα παραταχθεί και η Κυπαρισσία, μιας και ο Παναγιώτης Παναγόπουλος θέλει να ξεκουράσει βασικούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα. Η πρόκριση άλλωστε έχει εξασφαλίσει από το πρώτο παιχνίδι στις 15 Γενάρη.
Να σημειωθεί ότι εκδόθηκε το δελτίο του Σταύρου Δαλαβούρα, ενώ ο Ντιόπ είναι κλινήρης και δύσκολα θα αγωνιστεί.

ΕΡΑΝΗ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ
Η Εράνη καλείται να ανατρέψει  το 1-0 του πρώτου αγώνα και να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας. Ο προπονητής των Φιλιατρινών Μιχάλης Ζάγκος θεωρεί δύσκολο το ματς με τη Σπερχογεία, αλλά αισιοδοξεί ότι: "Αν πιάσουμε την απόδοση που μπορούμε, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που έχει ιδιαιτερότητες. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να μην δεχτούμε γκολ. Η Σπερχογεία είναι βέβαια ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα".
Ο Μ. Ζάγκος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους τραυματίες Κιούτακ και Μιχαλακόπουλο.
Στον αντίποδα η Σπερχογεία βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα, καθώς μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στην Κυπαρισσία, νίκησε τον Α.Ο. Φαραί και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις της Α' τοπικής. Οι "ταύροι" θα μεταβούν στα Φιλιατρά έχοντας την "προίκα" του 1-0 στο πρώτο ματς και ο Τάσος Χατζηαγγελής πιστεύει ότι μπορούν να επιστρέψουν με το εισιτήριο της πρόκρισης.