Τετάρτη, 20 Μάρτιος 2019 11:59

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: “Βγάζουν τα... μάτια τους ενώ χρειάζεται ηρεμία...”, λέει ο Ν. Μουλατσιώτης

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: “Βγάζουν τα... μάτια τους ενώ χρειάζεται ηρεμία...”, λέει ο Ν. Μουλατσιώτης

 

Θέση για το διοικητικό πρόβλημα και την διαμάχη του βασικού χρηματοδότη της Καλαμάτας Αγαθοκλή Χριστόπουλου με τους παράγοντες Αποστόλη Κουκούτση και Στέλιο Κουτίβα, παίρνει ο Νίκος Μουλατσιώτης με δηλώσεις του στην “Ελευθερία”.

Ο σπουδαίος παλαίμαχος της “Μαύρης Θύελλας”, που έχει προσφέρει και ως προπονητής, ζητά ηρεμία για να πάει απόλυτα συγκεντρωμένη η ομάδα στα 4 κρίσιμα ματς που απομένουν.

“Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να συμβαίνουν όλα αυτά στην ομάδα. Εχει τέσσερα παιχνίδια ακόμη εκ των οποίων το ντέρμπι με τον Ασπρόπυργο που θα κριθούν όλα. Βγάζουν τα... μάτια τους και αυτό περνάει αρνητικά στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Οι φίλαθλοι είχαμε πιστέψει σε κάτι καλό φέτος αλλά με τέτοια πράγματα δεν θα είναι αίσιο το τέλος. Χρειάζεται οπωσδήποτε ηρεμία τώρα και μετά το τέλος του πρωταθλήματος να λύσουν τα προβλήματα τους”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Μουλατσιώτης παρακολουθεί στενά φέτος την Καλαμάτα, έχει δει πολλά εκτός έδρας παιχνίδια μεταξύ των οποίων και αυτό της περασμένης Κυριακής στο Δίστομο.

Θυμίζουμε ότι ο Αγ. Χριστόπουλος έχει ζητήσει μέχρι σήμερα την παραίτηση των Κουκούτση και Κουτίβα από μέλη του δ.σ. τονίζοντας πως σε διαφορετική περίπτωση δεν συνεχίζει ο ίδιος.

Αγωνιστικά, η Καλαμάτα μετά τη νίκη στο Δίστομο, ξεκινά σήμερα την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΟ Υπάτου, που θα γίνει μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι κορυφής με τον Ασπρόπυργο (εκτός έδρας). Η Καλαμάτα είναι πρώτη με δύο βαθμούς διαφορά από τον Ασπρόπυργο ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές.