Τετάρτη, 20 Μάρτιος 2019 17:07

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ανακοίνωση των οργανωμένων για τις διοικητικές εξελίξεις

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ανακοίνωση των οργανωμένων για τις διοικητικές εξελίξεις

Ανακοίνωση για τις εξελίξεις στα διοικητικά της “Μαύρης Θύελλας” εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας.

Το BULLDOGS CLUB KALAMATA και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Καλαμάτας Αθηνών κάνουν έκκληση σε όλους προκειμένου να τα βρουν και η ομάδα να συνεχίσει απερίσπαστη την πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Κύριοι, μόλις τέσσερις στροφές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και ενώ η ομάδα μας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ενδογενείς & εξωγενείς παράγοντες τείνουν να καταστρέψουν συθέμελα το οικοδόμημα, που με τόσο κόπο χτίζεται. Αφουγκραζόμενοι αυτή την αρρωστημένη κατάσταση και αναλαμβάνοντας την ιστορική μας ευθύνη, καλούμαστε να τοποθετηθούμε & να αφυπνίσουμε κάθε υπεύθυνο.

ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ

Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια (αρκετά) οι εκάστοτε διοικήσεις (ανάλογα με τα οικονομικά τους μεγέθη, πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα) έκαναν την προσπάθειά τους να ξαναφέρουν την ομάδα εκεί που της πρέπει, με τα γνωστά αποτελέσματα (για τα οποία και κρίθηκαν). Το μεγάλο κεφάλαιο που λεγόταν Σταύρος Παπαδόπουλος – καλώς ή κακώς – δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του, για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Την δεδομένη στιγμή που διανύουμε, ο κ. Αγαθοκλής Χριστόπουλος, κάνει μια σοβαρή προσπάθεια (είναι ο βασικός χρηματοδότης) και – το κυριότερο – δείχνει να έχει όραμα και σχέδιο για το μέλλον. Σίγουρα έχει κάνει ΠΟΛΛΑ λάθη (επικοινωνιακά και όχι μόνο – για τα οποία θα έχει σίγουρα την κριτική που του πρέπει), αλλά είναι ένας παράγοντας που ακόμα μαθαίνει & πρέπει να στηριχθεί σε αυτή την προσπάθεια – πέρα από κομπλεξισμούς. Δεν δικαιολογείται τόσο μένος εναντίων του, την στιγμή που έχει την ομάδα πρώτη. Αυτό από μόνο του αφήνει σκιές για “περίεργα” κέντρα που υπονομεύουν την όλη προσπάθεια.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ – Δ/Σ

Κύριοι του Δ/Σ, οι ομάδες δεν εκβιάζονται. Έστω και την τελευταία στιγμή…ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ! Πολλές φορές πάνω στην ένταση, λέγονται κουβέντες που δεν τις εννοούμε ή θίγονται υπολήψεις ανθρώπων – εκατέρωθεν. Μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ είναι η μεγαλύτερη ΜΑΓΚΙΑ. Μην καταστρέφετε το όνειρο μας. Αν το να μην βρεθεί λύση είναι το αναπόφευκτο, τότε ας αφήσουν κάποιοι το εγώ στην άκρη και για το καλό της ανόδου, ας παραμερίσουν. Έχετε το λόγο μας, ότι τόσο ο φίλαθλος κόσμος όσο και η ιστορία δεν θα φανούμε αγνώμονες της προσφοράς σας (υλικής & ψυχικής) και θα αναγνωριστεί πάραυτα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Κάτω τα χέρια από προπονητή & παίχτες!Το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει την αμέριστη συμπαράστασή μας. Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ κ.Χριστόπουλος αποτελεί κόσμημα για τον πάγκο μας – εκτός και αν προτιμάτε όλους αυτούς τους γυρολόγους – μισθοφόρους των Ελληνικών γηπέδων , που επικρατούν στην πιάτσα. Το γεγονός ότι έχει καταφέρει μέσα από αντίξοες συνθήκες (τραυματισμοί, τιμωρίες, κάρτες κλπ) να διατηρεί την ομάδα στην κορυφή, χρήζει (αντικειμενικά) άξιος συγχαρητηρίων. Αναφορικά με τους παίχτες ξέρουμε, ότι για κάποιους η Καλαμάτα είναι ένα σταυροδρόμι στην καριέρα τους. Για κάποιους άλλους, ίσως είναι κάτι περισσότερο. Σίγουρα όμως, είναι μια χρυσή ευκαιρία για ΟΛΟΥΣ, να προσθέσουν το όνομά τους στο βιβλίο της ιστορίας της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ,οπότε το μόνο που ζητάμε από εκείνους, είναι να κλείσουν τα αυτιά τους σε όσα συμβαίνουν γύρω τους, να συγκεντρωθούν και στους τέσσερις τελικούς που απομένουν και να μην κάνουν τίποτα λιγότερο εκτός από το να ματώσουν την φανέλα, να έχουν ατσάλινη θέληση & βλέμμα στα μάτια – όπως αυτό που είχαν στο Άργος!

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Σας μιλάμε από καρδιάς – στηρίξτε την ομάδα! Έχετε αγωνιστεί & δοξάσει τα μελανόλευκα χρώματα και ξέρετε περισσότερο από τον καθένα, ότι διανύουμε μια χρυσή ευκαιρία να αναγεννηθεί ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ που λέγεται ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Σίγουρα υπάρχουν πικρίες από το παρελθόν και σίγουρα έχουν γίνει λάθη (κατά καιρούς) μεταξύ ημών. ΝΙΚΗΣΤΕ τα προσωπικά ΕΓΩ και πλαισιώστε την ομάδα. ‘Οταν επιτευχθεί ο στόχος, θα υπάρχει ο τρόπος να λυθούν οι όποιες διαφορές ή αδικίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι…Ή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα κερδίσουμε…Ή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα χάσουμε….Η επιλογή είναι η ευθύνη που θα βαραίνει τον καθένα μας…

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ – ΤΟΠΙΚΑ Μ.Μ.Ε.

Δεν έχει ξαναγίνει στο Πανελλήνιο ομάδα πρωτοπόρος να έχει δεχθεί τόσο πόλεμο από τοπικά Μ.Μ.Ε. Δεν γίνεται αντί να λειτουργούν σαν ασπίδα στην ομάδα, να προβάλουν την όποια χρωματιστή ανύπαρκτη σωβρακοφανέλα της Ελλάδος. Αξιοσέβαστοι δημοσιογράφοι σίγουρα υπάρχουν. Προστατέψτε την ομάδα. Βλέπετε ότι το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία και δεχόμαστε λυσσαλέο πόλεμο από τον εχθρό – με ότι μέσο διαθέτει. Γίνετε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια και παρακινήστε τον κόσμο να αγαπήσει την ομάδα. Δεν ζητάμε την φίμωση σας και η κριτική – όσο σκληρή και αν είναι – όταν είναι καλοπροαίρετη είναι πάντα εποικοδομητική (μακριά από γραφικότητες και συμφέροντα).

και τέλος εσύ ΟΠΑΔΕ

Ναι…οι καιροί είναι βιοποριστικά δύσκολοι. Ναι…δεν είναι και τόσο “εμπορικά” τα ονόματα των αντιπάλων μας…ΤΙΙΙΙΙ; Δεν είμαστε ΕΜΠΟΡΟΙ! – Δεν είμαστε ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ! Και φέτος είμαστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ να μην γεμίζει το γήπεδο. Απομένουν 4 τελικοί…ξεπλύνετε την ντροπή και για τέσσερις Κυριακές δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ εκτός από την ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ! Θα καταθέσουμε τα κορμιά και τα ΛΑΡΡΥΓΙΑ μας στην κερκίδα…τίποτα λιγότερο….

Αγαπητοί ΟΛΟΙ, δεν περισσεύει κανένας. Όλοι εμείς που ζήσαμε λαμπρές στιγμές στο παρελθόν, έχουμε ΧΡΕΟΣ να ρίξουμε το ΕΓΩ μας και να χαρίσουμε την άνοδο στα νέα παιδιά που δεν τις έχουν ζήσει. Ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε τη νέα φουρνιά φιλάθλων που θα αγαπήσουν τον αθλητικό οργανισμό μας…ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και να τραγουδήσουμε στα αδέλφια που μας κοιτάζουν από εκεί ψηλά….»Υπάρχει ένας θρύλος…..»

ΥΓ: Μακριά από εμάς τυχόν “περίεργα”. Η επιστολή είναι από καρδιάς.

ΥΓ2: Ο καλός πολεμιστής ξέρει πότε να προχωρήσει και πότε να υποχωρήσει. Ο μόνος ηττημένος, είναι ο …ριψάσπις.

ΥΓ3: Κριτική σε όλα τα μέτωπα, αφού επιτευχθεί ο στόχος. Όποιος με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο μπει εμπόδιο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα μας βρει απέναντί του.

BULLDOGS CLUB KALAMATA

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΘΗΝΩΝ