Παρασκευή, 22 Μάρτιος 2019 11:09

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Η προσοχή στο ματς της Κυριακής με ΑΟ Υπάτου

Γράφτηκε από τον

 

Ενα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής θα προσπαθήσει να κάνει την Κυριακή η Καλαμάτα.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχθεί (3 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού) τον ΑΟ Υπάτου με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, μια εβδομάδα πριν το εκτός έδρας ντέρμπι της Κυριακής με τον Ασπρόπυργο που είναι πολύ πιθανό να κρίνει και τον τίτλο.

Η “Μαύρη Θύελλα” είναι δύο βαθμούς μπροστά από τον Ασπρόπυργο και ο Γιάννης Χριστόπουλος με τους παίκτες του είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν την Κυριακή και να μείνουν στην κορυφή.

Στο “μελανόλευκο” περιμένουν ότι ο φίλαθλος κόσμος θα δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο βοηθώντας την ομάδα να πάρει τη νίκη αλλά και δίνοντας της ώθηση και ψυχολογία εν όψει του επόμενου καθοριστικού αγώνα με τον Ασπρόπυργο.

Παραμένει θολό το διοικητικό τοπίο

Στο μεταξύ, το διοικητικό τοπίο στην ομάδα παραμένει θολό. Ο πρόεδρος Αποστόλης Κουκούτσης έχει παραιτηθεί από την θέση του και παραμένει στο διοικητικό συμβούλιο ως μέλος, κάτι που αποδέχθηκε ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας Αγαθοκλής Χριστόπουλος. Ο τελευταίος είχε ζητήσει και την παραίτηση του γραμματέα Στέλιου Κουτίβα, η οποία μέχρι χθες δεν είχε κατατεθεί...