Κυριακή, 24 Μάρτιος 2019 12:08

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Θέλει νίκη με Α.Ο. Υπάτου πριν το ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

 

Μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι κορυφής με τον Ασπρόπυργο η Καλαμάτα θα υποδεχθεί σήμερα τον ΑΟ Υπάτου (3 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Η Μεσσηνιακή ομάδα είναι στην κορυφή με δύο βαθμούς διαφορά από τον Ασπρόπυργο και θέλει τη νίκη ώστε να διατηρήσει το προβάδισμα, αλλά και να πάει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας.

Την ίδια ώρα ο Ασπρόπυργος θα παίζει εκτός έδρας με την Ερμιονίδα. Σε περίπτωση νίκης της Καλαμάτας και ισοπαλίας ή ήττας του Ασπρόπυργου στην Αργολίδα, η Καλαμάτα θα αποκτήσει διαφορά μεγαλύτερη των τριών βαθμών από τον Ασπρόπυργο και θα αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα για τον τίτλο και την απευθείας άνοδο. Σε περίπτωση που η διαφορά μείνει στους δύο βαθμούς ή “γκελάρει” η Καλαμάτα και εξανεμιστεί, τότε όλα θα κριθούν την επόμενη Κυριακή στον Ασπρόπυργο.

Από εκεί και πέρα, διοικητικά η Καλαμάτα είχε μια δύσκολη εβδομάδα λόγω της διαφωνίας του βασικού χρηματοδότη Αγαθοκλή Χριστόπουλου με τον πρόεδρο Αποστόλη Κουκούτση και τον γραμματέα Στέλιου Κουτίβα, που έφερε την παραίτηση του Κουκούτση.

Ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος και οι παίκτες του ωστόσο προσπαθούν να μείνουν συγκεντρωμένοι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι και είναι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη σήμερα, περιμένοντας παράλληλα ότι από εβδομάδα τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο ξεκάθαρα και ήρεμα στην ομάδα.

Ανοίγει η βόρεια εξέδρα,

οι τιμές των εισιτηρίων

Στην προσπάθεια αυτή περιμένουν ότι θα έχουν συμπαραστάτη τον φίλαθλο κόσμο που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο.

Μάλιστα όπως ανακοίνωσε η ομάδα στο σημερινό ματς θα ανοίξει και η βόρεια εξέδρα με δωρεάν είσοδο για τα μέλη των ποδοσφαιρικών ακαδημιών των ομάδων της Μεσσηνίας, των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Μεσσηνίας, όπως επίσης και τους μαθητές δημοτικού και γυμνασίου με την συνοδεία γονέα.

Τέλος, όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, τα εισιτήρια στην δυτική κερκίδα θα κοστίζουν 5 ευρώ και στη νότια κερκίδα 10 ευρώ.