Τρίτη, 26 Μάρτιος 2019 13:24

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 1-2: Επιασε... 13αρι στους Γαργαλιάνους!

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 1-2: Επιασε... 13αρι στους Γαργαλιάνους!

Νικητής σε ένα από τα πιο δύσκολα ματς που έχει να δώσει μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Α.Ο. Διαβολιτσίου...

Η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα επικράτησε χθες με 2-1 του Τέλλου Αγρα στους Γαργαλιάνους, σημειώνοντας την 13η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής!

Συνάμα αύξησε στους 14 τους βαθμούς που την χωρίζουν από τον δεύτερο Απόλλωνα Καλαμάτας και πλέον μένει να μάθουμε το πότε θα κατακτήσει και... μαθηματικά τον τίτλο.

Ο ΑΟΔ χρειάζεται 7 βαθμούς πλέον για να αναδειχθεί και τυπικά πρωταθλητής Μεσσηνίας για τη σεζόν 2018-19.

Ο Τέλλος Αγρας από την άλλη το πάλεψε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως να έχει κλασικές ευκαιρίες.

Αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Κώστα Στυλιανόπουλου στο φετινό πρωτάθλημα.

Προηγήθηκε με Τζανετέα, ισοφάριση με Καραμπότσο

Στο 13’ ο Τσουκαλάς έστρωσε στον Τζανετέα που με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 0-1, σκοράροντας κατά της περσινής του ομάδας.

Οι “ερυθρόλευκοι”, που είχαν την συμπαράσταση 300 περίπου φιλάθλων τους, έφτασαν στην ισοφάριση όταν ο Γεωργιόπουλος τροφοδότησε τον Τηλεμάχου που επιχείρησε τη σέντρα και ο Καραμπότσος με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-1.

Ομως οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ πριν βγει το ημίχρονο...

Ο Κάνιστρας το 1-2 στο 40'

Ηταν το 40’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πιτσιλή, οι αμυντικοί απομάκρυναν ασταθώς και ο Κάνιστρας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Αλεξόπουλο για το 1-2.

Στο δεύτερο μέρος το Διαβολίτσι οπισθοχώρησε για να κρατήσει το τρίποντο, με τον Αγρα να παίρνει μέτρα στο γήπεδο.

Ομως οι “ερυθρόλευκοι” δεν μπορούσαν να πατήσουν με ευκολία στην περιοχή του ΑΟΔ και αναλώνονταν σε σέντρες και στατικές φάσεις.

Το Διαβολιτσι είχε μια καλή στιγμή στο 75’ με τον Αλεξόπουλο να αποκρούει το σουτ του Κάνιστρα.

Το ματς σφύριξε ο Κουτσαναστάσης, με βοηθούς τους Μπασιλάρη και Αράπη.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξόπουλος, Καραμπότσος (80’ Τάρλεφ), Γεωργόπουλος, Σταθόπουλος, Μπολούν, Τηλεμάχου, Βέλλης, Γεωργιόπουλος, Δασκαλάκης, Αναστασόπουλος, Κάππος (60’ Αλεξανδρόπουλος).

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Λιόλιος, Σταματελόπουλος, Τζανετέας, Μπαστακός, Κάνιστρας (84’ Γεωργιόπουλος), Κουλόπουλος (78’ Εμμανουήλ), Μπαλόπουλος, Κρεμύδας, Πιτσιλής, Τσουκαλάς (65’ Ζάκκας).