Τρίτη, 26 Μάρτιος 2019 16:10

ΕΡΑΝΗ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 2-1: Επέστρεψε στις νίκες

Γράφτηκε από τον

 

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Εράνη, μετά από δύο αγωνιστικές επικρατώντας την Κυριακή στα Φιλιατρά της Ανδρούσας με 2-1.

Η Εράνη μετά τις δύο σερί ήττες από τους πρωτοπόρους Διαβολίτσι και Απόλλωνα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ανδρούσα και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, την οποία μοιράζεται με τον Τσικλητήρα Πύλου και βρίσκεται δύο πόντους πίσω από τον δεύτερο Απόλλωνα Καλαμάτας.

Σε ότι αφορά την παραπάνω αναμέτρηση, το ματς κρίθηκε στο α’ 45λεπτο, όπου μπήκαν και τα τρία γκολ, αν και η Εράνη στη διάρκεια του αγώνα είχε και άλλες ευκαιρίες για να σημειώσει και άλλα τέρματα, αλλά οι παίκτες της, εκτός από τα δύο γκολ, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν άλλη φορά. Κυρίως στην επανάληψη, όπου οι Κόλλιας, Βλαχόπουλος και Χατζηαράπης, έχασαν κλασσικές ευκαιρίες για να βάλουν γκολ.

Τα γκολ

Το σκορ άνοιξε στο 8’ ο Μπουρδέκας με σουτ μέσα από την περιοχή αξιοποιώντας τη σέντρα του Βλαχόπουλου. Πέντε λεπτά μετά από πάσα του Κόλλια, ο Χατζηαράπης με πλασέ από τη μικρή περιοχή σημείωσε το 2-0. Η Ανδρούσα μείωσε στο 34’ με σουτ του Θεοδωσόπουλου μέσα από την περιοχή.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Νικολακόπουλος, Μπουρδέκας, Μπακούρος, Χρονόπουλος, Χάρμπας (62’ Γκρέτσα), Πέππας, Χατζηαράπης (81’ Λαμπρόπουλος), Κόλλιας, Βλαχόπουλος (90’ Αγγ. Γιαννακόπουλος).

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Κάλλας, Γκούνης, Τσώνης, Α. Καλογερόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Θεοδωσόπουλος, Χαρμπίλας, Γ. Καλογερόπουλος, Μπάλλας, Διαμαντής.