Τρίτη, 26 Μάρτιος 2019 17:20

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-3: Σπουδαίο διπλό για την παραμονή

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-3: Σπουδαίο διπλό για την παραμονή

 

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, σημείωσε το Σάββατο ο Ολυμπιακός Καλαμάτας που κέρδισε στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, την Α.Ε. Αβίας με 3-0.

Οι νικητές ευτύχησαν να βρουν δίχτυα σε τρεις από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο παιχνίδι και να πάρουν τους τρεις πολύτιμους πόντους, απέναντι σε μία ομάδα που μέχρι και το μεταξύ τους ματς, μοιράζονταν την ίδια θέση και είχαν τους ίδιους βαθμούς. Η παραπάνω νίκη είναι απλώς ένα βήμα στο δρόμο για την παραμονή, αφού οι “ερυθρόλευκοι” παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία και στο γκρουπ με τις ομάδες που διεκδικούν τη σωτηρία τους.

Η Α.Ε. Αβίας στάθηκε άτυχη, αφού είχε αρκετές ευκαιρίες, τόσο για να προηγηθεί στο σκορ, αλλά και στη συνέχεια για να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ομως οι παίκτες της δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα (το έκαναν μια φορά στη δική τους εστία) και έτσι έφυγαν άπρακτοι από το παιχνίδι. Σίγουρα η εντός έδρας ήταν ήταν κακό αποτέλεσμα, αλλά ακόμη υπάρχουν ελπίδες για παραμονή και θα πρέπει να διεκδικήσουν στα επόμενα παιχνίδια όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται για να μπορέσουν να πετύχουν το στόχο τους.

Φάσεις – γκολ

Στο 3’ ο Κωνσταντόπουλος από πλεονεκτική θέση με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 5’ ο ίδιος παίκτης επιχείρησε να σκοράρει με σουτ έξω από την περιοχή, όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 9’ ο Μπούνας έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Γ. Καρδάσης που κινήθηκε πρώτος στην πορεία της μπάλας με προβολή προσπάθησε να την διώξει, όμως την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του και “έγραψε” έτσι το 0-1. Στο 30’ ο Κ. Κορμπής με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 55’ ο Μπαζάνης με ατομική προσπάθεια, πήρε την μπάλα από το κέντρο σχεδόν, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 68’ ο Κ. Κορμπής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 71’ ο Κορομηλάς με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 0-3. Στο 79’ ο Γ. Καρδάσης προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μπεκιάρης, Βαβαρούτσος, Λυκουρέζος, Γ. Καρδάσης, Αθ. Καρδάσης, Αποστολίδης, Κ. Κορμπής, Δ. Κορμπής (83’ Κομπότης), Γιαννέας (46’ Γεωργουλέας), Γεωργίκος, Κωνσταντόπουλος (72’ Αλντέσκου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Μπούνας, Μπαζάνης, Σκιάς, Θεοδώρου, Ζέππος, Τσούνι (66’ Μαγουλιανίτης), Μπέρμπερη, Σαραντόπουλος (78’ Γιαννόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Κορομηλάς (83’ Γιαννουκάκης).