Τετάρτη, 27 Μάρτιος 2019 12:01

ΜΙΚΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Για νέα πρόκριση με Ηράκλειο σήμερα η Κ14

Γράφτηκε από τον

 

Να επιστρέψει από την Αττική με το εισιτήριο της πρόκρισης στις αποσκευές της θέλει η μικτή Κ 14 της Μεσσηνίας, η οποία θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 2.30 το μεσημέρι την αντίστοιχη της ΕΠΣ Ηρακλείου για την 3η φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Πρόκειται για νοκ – άουτ αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Βάρης. Η Μεσσηνία στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Κορινθία και με νέα πρόκριση θα βρεθεί στις οχτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, όπως έκανε την περασμένη εβδομάδα και η μικτή Κ 16 της Μεσσηνίας.

Η μεσσηνιακή αποστολή θα αναχωρήσει στις 8 το πρωί από το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ και θα τη συνοδέψουν ο υπεύθυνος των μικτών ομάδων Ηλίας Αλεξανδρόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής Άγγελος Σκαφιδάς. Διαιτητής του σημερινού αγώνα ορίστηκε ο Γιάννης Καλογερόπουλος, με βοηθούς τους Ευάγγελο Τζίκα και Αλέξη Χιόνη, όλοι από το σύνδεσμο Αθηνών.

Ο Ενωσιακός προπονητής Ηλίας Μαστορέας έχει καλέσει 18 παίκτες για το σημερινό ματς. Αναλυτικά οι κλήσεις είναι: Δημήτρης Γεωργόπουλος (Πράσινα Πουλιά), Παναγιώτης Δημητρόπουλος (ΑΠΣ Άρις), Κάρολος Δημόπουλος (Πανθουριακός), Γιώργος Καραγλάνης (Μεθώνη), Ηλίας Κιόρι ( Ερμής Καλαμάτας), Δημήτρης Κουρεντζής (Αίαντας Καλαμάτας), Ματέο Κράκουλι (Ερμής Καλαμάτας), Δημήτρης Λάσκαρης (Ερμής Καλαμάτας), Χρήστος Μανιάτης (Ερμής Καλαμάτας), Κυριάκος Μανωλέας (Ερμής Καλαμάτας), Στέφανος Μπούνας (Αίαντας Καλαμάτας), Αντζελίνο Πάπα (Πανθουριακός), Γιάννης Παπανικολόπουλος (Αίαντας Καλαμάτας), Νίκος Παυλής (Καλαμάτα), Βαλάντης Ρούπας (Καλαμάτα), Γιάννης Σεντεμέντες (Αίαντας Καλαμάτας), Φώτης Φαββατάς (Πανθουριακός), Οδυσσέας Ψαρρέας (Καλαμάτα)

Τα ζευγάρια της γ’ φάσης

Στη μάχη της πρόκρισης για τα προημιτελικά ρίχνονται σήμερα και οι υπόλοιπες ενώσεις της χώρας που έχουν προκριθεί στην γ’ φάση. Αναλυτικά τα ζευγάρια έχουν ως εξής:

ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Δράμας, 2.30 μ.μ.

ΕΠΣ Λάρισας – ΕΠΣ Πρέβεζας/ Λευκάδας, 2.30 μ.μ.

ΕΠΣ Ηπείρου – ΕΠΣ Ξάνθης, 2.30 μ.μ.

ΕΠΣ Πειραιά – ΕΠΣ Δωδεκανήσου, 12 μ.

ΕΠΣ Χανίων – ΕΠΣ Βοιωτίας, 3.30 μ.μ.

ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Αθηνών, 1.30 μ.μ.

ΕΠΣ Μεσσηνίας – ΕΠΣ Ηρακλείου, 2.30 μ.μ.

ΕΠΣ Αργολίδας – ΕΠΣ Αχαΐας, 2.30 μ.μ.