Τετάρτη, 27 Μάρτιος 2019 12:31

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με πάθος και κόσμο στο ντέρμπι κορυφής με Ασπρόπυργο

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με πάθος και κόσμο στο ντέρμπι κορυφής με Ασπρόπυργο

 

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι κορυφής του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής έχει αρχίσει.

Την Κυριακή στις 3 μ.μ. η Καλαμάτα θα φιλοξενηθεί από τον Ασπρόπυργο στο ματς που όλα δείχνουν ότι θα κρίνει τον τίτλο και την απευθείας άνοδο.

Η Καλαμάτα είναι πρώτη με δύο βαθμούς διαφορά, προέρχεται από την νίκη επί του ΑΟ Υπάτου με 1-0 και ακόμη και με ισοπαλία στο ντέρμπι θα μείνει στην κορυφή και θα έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ασπρόπυργος την περασμένη Κυριακή νίκησε 4-2 εκτός έδρας την Ερμιονίδα και την Κυριακή θέλει μόνο νίκη για να προσπεράσει και να βρεθεί αυτός στην κορυφή.

Είναι το ματς της χρονιάς και για τις δύο ομάδες!

Στο στρατόπεδο της Καλαμάτας υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και πάθος για θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι. Οπως δήλωσε και ο τεχνικός της Γιάννης Χριστόπουλος μετά το Κυριακάτικο ματς, η Καλαμάτα παρά τα προβλήματα της θέλει τον τίτλο ενώ σύνθημα για διπλό έδωσε και ο μέσος της ομάδας Παντελής Αντωνιάδης.

Η Καλαμάτα οδηγεί την κούρσα στον 8ο όμιλο από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και στις τάξεις είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο.

Στην προσπάθεια αυτή οι παίκτες της Μεσσηνιακής ομάδας θα έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους που ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών στο γήπεδο του Ασπρόπυργο. Ηδη από την Κυριακή προγραμματιζόταν στο γήπεδο να τεθούν στην διάθεση των φιλάθλων τρία λεωφορεία, αριθμός που ίσως μεγαλώσει ανάλογα με την ζήτηση. Παράλληλα είναι βέβαιο ότι την Κυριακή θα βρεθούν στο γήπεδο και πολλοί Μεσσήνιοι φίλοι της “Μαύρης Θύελλας” που κατοικούν στην Αττική.

Αγωνιστικά, οι Αλιατίδης, Τάμπας και Ψάνης βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, στις επόμενες προπονήσεις θα φανεί καλύτερα η κατάσταση τους, ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία ότι και οι τρεις θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους για τον “τελικό” της Κυριακής.