Πέμπτη, 28 Μάρτιος 2019 12:51

Τελευταίες εργασίες στο γήπεδο του Κάμπου (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Οι τελευταίες λεπτομέρειες στα αποδυτήρια μένουν για να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί το γήπεδο του Κάμπου, πρασινισμένο με πλαστικό τάπητα και με κερκίδες.

“Μένουν τα ηλεκτρολογικά στα αποδυτήρια και η σύνδεση με τη ΔΕΗ που έχει πληρωθεί εδώ και μήνες”, μας ενημέρωσε ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Γιάννης Μαραμπέας για την ανακατασκευή του γηπέδου στον Κάμπο, που κόστισε κοντά στα 400.000 ευρώ. Ο κ. Μαραμπέας επεσήμανε ότι “χρειαζόταν στην περιοχή μας ένα τέτοιο έργο για τη νεολαία και τον αθλητισμό, για τις ομάδες μας, την Α.Ε. Αβίας και την Α.Ε. Μάνης”. Ωστόσο ευχήθηκε “οι δύο ομάδες μας να τα βρουν και να γίνουν μία. Ο αθλητισμός ενώνει”.

Με την ευκαιρία, ο δήμαρχος παρατήρησε ότι από το πρόγραμμα Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων της Μάνης, προϋπολογισμού 12 εκ. ευρώ, θα κατασκευαστεί το αθλητικό κέντρο Καρδαμύλης (στο γηπεδάκι της παραλίας), προϋπολογισμού 1.046.000 ευρώ. Προβλέπει δύο γήπεδα 5Χ5 που θα μπορούν να λειτουργήσουν και ως ένα, αποδυτήρια και κυλικείο με αίθουσες. Ολοκληρώνοντας, μας πληροφόρησε ότι το αθλητικό κέντρο έχει όλες τις μελέτες και τις αδειοδοτήσεις και πως περιμένουν να ανοίξει το πρόγραμμα για να το δημοπρατήσουν.

Γ.Σ.