Παρασκευή, 29 Μάρτιος 2019 12:09

Με Χανιά στον προημιτελικό η μικτή Κ 16 της Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
Με Χανιά στον προημιτελικό η μικτή Κ 16 της Μεσσηνίας

 

Μία ακόμα ομάδα από την Κρήτη θα βρεθεί στο δρόμο των μικτών ομάδων του Νομού μας, καθώς η ΕΠΣ Χανίων θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Μεσσηνίας σε νοκ - άουτ προημιτελικό για το πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων (Κ 16), όπως προέκυψε από τη χθεσινή κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, πιθανότατα στην Αθήνα (η ομοσπονδία θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες τις έδρες και τις ημερομηνίες των αγώνων).

Θυμίζουμε ότι η μικτή Κ14 της Μεσσηνίας αποκλείστηκε την Τετάρτη από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Ηρακλείου στο γήπεδο της Βάρης και η κ 16 θα επιδιώξει να πάρει την... άτυπη ρεβάνς ώστε να βρεθεί στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης. Η ΕΠΣ Χανίων απέκλεισε στην προηγούμενη φάση με 3-2 την ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ η ΕΠΣ Μεσσηνίας νίκησε κατά σειρά Λακωνία (0-1) και Εύβοια (1-2)

Αναλυτικά τα ζευγάρια στο πρωτάθλημα Κ 16 έχουν ως εξής:

ΕΠΣ Αρτας - ΕΠΣ Αχαΐας

ΕΠΣ Εβρου - ΕΠΣ Σερρών

ΕΠΣ Δωδεκανήσων - ΕΠΣ Ηρακλείου

ΕΠΣ Μεσσηνίας - ΕΠΣ Χανίων

Τα ζευγάρια στο πρωτάθλημα Κ 14

Εκτός από το πρωτάθλημα Κ 16, κλήρωσε χθες και για το μικρότερο ηλικιακά πρωτάθλημα, το Κ 14 στο οποίο η Μεσσηνία δεν έχει εκπρόσωπο στα προημιτελικά, αφού ηττήθηκε προχθές με 1-0 από την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλείου και αποκλείστηκε. Οι προημιτελικοί έχουν ως εξής:

ΕΠΣ Βοιωτίας - ΕΠΣ Ξάνθης

ΕΠΣ Λάρισας - ΕΠΣ Μακεδονίας

ΕΠΣ Αχαίας - ΕΠΣ Αθηνών

ΕΠΣ Πειραιά - ΕΠΣ Ηρακλείου