Παρασκευή, 29 Μάρτιος 2019 12:50

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ομάδα και κόσμος έτοιμοι για το ματς της χρονιάς

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ομάδα και κόσμος έτοιμοι για το ματς της χρονιάς

 

Το ματς της χρονιάς θα δώσει την Κυριακή η Καλαμάτα η οποία θα φιλοξενηθεί στις 4 μ.μ. από τον Ασπρόπυργο στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ' εθνικής.

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, η Καλαμάτα είναι πρώτη με δύο βαθμούς διαφορά από τον Κυριακάτικο αντίπαλο της και ακόμη και με ισοπαλία στο ντέρμπι θα βρεθεί πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και την απευθείας άνοδο.

Στο μελανόλευκο στρατόπεδο υπάρχει αποφασιστικότητα για το μεγάλο ματς και άπαντες είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και να κάνουν το μεγάλο βήμα για την άνοδο.

Τα αγωνιστικά προβλήματα βέβαια δεν λείπουν ούτε αυτή την εβδομάδα καθώς οι Αλιατίδης, Τάμπας, Μίνγκας και Ψάνης προέρχονται από τραυματισμούς και ο Γιάννης Χριστόπουλος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει την κατάσταση τους και φυσικά το βαθμό ετοιμότητας τους εν όψει του ντέρμπι.

Δυνατή μελανόλευκη εξέδρα

Από εκεί και πέρα και ο κόσμος της ομάδας ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών στο ματς. Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Νίκο Νίκα που είναι από τους οργανωτές της εκδρομής, μέχρι χθες το μεσημέρι είχαν μείνει μόλις 10 κενές θέσεις για τα τρία πούλμαν που έχουν διατεθεί δωρεάν στους φιλάθλους, με χρήματα που έχουν βάλει οι Αγαθοκλής Χριστόπουλος, Γιώργος Ράλλης, Θοδωρής Παπαθεοδωρίδης και Ηλίας Παπακωνσταντίνου.

Μάλιστα ενδέχεται σήμερα να τεθεί και άλλο πούλμαν στην διάθεση των φιλάθλων, αν βρεθεί νέα χορηγία από επιχειρηματία ή φορέα. Παράλληλα κινητοποίηση υπάρχει και στον σύνδεσμο φιλάθλων της Καλαμάτας στην Αττική. Ετσι την Κυριακή στο γήπεδο του Ασπρόπυργου η Καλαμάτα θα έχει την δική της δυνατή εξέδρα.

Διαδικτυακή μετάδοση

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχει ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση του αγώνα από το telesport.gr.