Παρασκευή, 29 Μάρτιος 2019 15:02

ΠΑΟΚ: Aνευ ουσίας «απαγορευτικό» από Βασιλειάδη για Ξάνθη

Γράφτηκε από τον
ΠΑΟΚ: Aνευ ουσίας «απαγορευτικό» από Βασιλειάδη για Ξάνθη

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να ταξιδέψουν και να βρεθούν μαζικά στην πόλη της Ξάνθης, ωστόσο από το υφυπουργείο Αθλητισμού βγήκε «απαγορευτικό» σ’ ότι αφορά την οργανωμένη μετακίνηση.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει 4.600 εισιτήρια για τον αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια, οι πληροφορίες θέλουν τον αριθμό των φίλων του «Δικέφαλου» να είναι πολύ μεγαλύτερος και περισσότεροι από 5.000 να είναι στο γήπεδο, αλλά ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνησή τους στην ακριτική πόλη.

Πάντως, από το υφυπουργείο Αθλητισμού δεν απαγορεύτηκε η μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ, που έχουν δώσει ραντεβού αρχικά στα γραφεία του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Ξάνθης και στη συνέχεια στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Η απόφαση του υφυπουργείου αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018-2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (31-3-2019) και ώρα 19:00, στο γήπεδο XANTHI F.C. ARENA , για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Πηγή: gazzetta.gr