Παρασκευή, 29 Μάρτιος 2019 15:15

Επιτροπή Εφέσεων: Τα λένε την Τετάρτη οι "αιώνιοι"

Γράφτηκε από τον

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε ότι η έφεση του Ολυμπιακού κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε, θα εκδικαστεί την Τετάρτη.

Την Τετάρτη (3/4) θα αναμετρηθούν ξανά ο Παναθηναϊκός και στο Ολυμπιακός, στο... δεύτερο ημίχρονο του μεταξύ τους δικαστικού ντέρμπι. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι θα συζητήσει την έφεση του Ολυμπιακού κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague.

O Πρωτοδίκης είχε κάνει δεκτή την ένσταση του Παναθηναϊκού και έκρινε ότι ο διαιτητής έπρεπε να εξαντλήσει το χρονικό διάστημα της μιας ώρας, προτού διακόψει οριστικά το παιχνίδι. Αν η Εφέσεων διατηρήσει την ετυμηγορία, τότε θα πρέπει να οριστεί η ημερομηνία που θα διεξαχθούν τα εναπομείναντα 21' της αναμέτρησης.

Αν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός, τότε θα πάρει το ματς στα χαρτιά και από τον Παναθηναϊκό θα αφαιρεθούν άλλοι τρεις βαθμοί, επειδή θα θεωρηθεί υπαίτιος. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Εφέσεων:

1. Έφεση της της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά 1)της υπ΄αριθμ. 97/2019 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 2)της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και περί Α) της απόρριψης της υπ΄αριθμ. πρωτ. Super League 2457/19.3.2019 ενστάσεως της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά του κύρους του Φ.Α. μεταξύ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που διεξήχθη στο στάδιο ΟΑΚΑ στις 17.3.2019 λόγω αντικανονικής διακοπής του αγώνα και Β) της κατακύρωσης του άνω αγώνα υπέρ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σύμφωνα με το αρ. 21παρ.3 στ.Ι και ΙΙ ΚΑΠ με αποτέλεσμα 0-3 και την επιβολή στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ των προβλεπόμενων κατ΄αρ. 21 ΚΑΠ ποινών,

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ