Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2019 20:04

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-1: Σπουδαίο διπλό με Θεοχαρόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-1: Σπουδαίο διπλό με Θεοχαρόπουλο

 

Σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Κυπαρισσία το απόγευμα του Σαββάτου στο “Π. Γεωργανάς” κερδίζοντας με 1-0 τη Σπερχογεία.

Μία νίκη που την απομακρύνει και άλλο από το γκρουπ των ομάδων που αγωνίζονται για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Οι “ταύροι” γνώρισαν την ήττα σε δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι αφού και πάλι δεν δημιούργησαν αξιόλογες φάσεις ώστε να διεκδικήσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Είχε φάσεις με τους Κουτσουρόπουλο (26’), Οικονομόπουλο (30’) και Καραγιάννη δύο φορές (40’, 55’) αλλά κανείς τους δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 32’ ο Διονύσης Θεοχαρόπουλος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή (0-1). Η Κυπαρισσία είχε νωρίτερα ευκαιρίες για να σκοράρει με τους Κ. Κωνσταντόπουλο (18’) και Αντωνόπουλο (23’) και λίγο αργότερα με τον Μπαϊραμάι σε δύο τετ-α-τετ, αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Καλλιντέρη.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 26’ με τον Κουτσουρόπουλο ο οποίος βγήκε μόνος απέναντι από τον Μικελόπουλο, όμως άργησε να σουτάρει και πρόλαβε αμυντικός και απομάκρυνε την μπάλα. Στο 31’ ο Οικονομόπουλος με σουτ από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 40 ο Καραγιάννης προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ όμως ο Μικελόπουλος εκτινάχθηκε στο “Γ” της εστίας του και απέκρουσε δύσκολα. Ο Καραγιάννης έχασε άλλη μία ευκαιρία για να βάλει γκολ στο 55’ όταν η μπάλα από το σουτ που έκανε βρήκε σε αμυντικό άλλαξε πορεία, αλλά ο Μικελόπουλος κατάφερε να την μπλοκάρει.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Δημητρίου, Ε. Δωδέκατος, Κουμπανάκης (35’ Παπαγιαννόπουλος), Δίκαιος, Ηρ. Καραχάλιος, Κωστόπουλος (80’ Φιλίππου), Κοτσιλιέρης, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης, Κουτσουρόπουλος.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μικελόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Ζαφείρης, Ανδρούτσης, Τάνεφ, Αριδάς, Χρονόπουλος, Κ. Κωνσταντόπουλος (88’ Αθ. Κωνσταντόπουλος), Αντωνόπουλος (34’ Μπαϊραμάι), Καραβούλιας (68’ Δημητρακάκης).

* Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα ο Μπαϊραμάι είχε ζαλάδες μετά από χτύπημα στο κεφάλι από κάποια φάση στη διάρκεια του αγώνα. Ετσι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Καλαμάτας για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να διαπιστωθεί το πρόβλημα και η σοβαρότητα του τραυματισμό του.