Τρίτη, 02 Απρίλιος 2019 13:35

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κρατά το αήττητο και θέλει 4 βαθμούς για τον τίτλο

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κρατά το αήττητο και θέλει 4 βαθμούς για τον τίτλο

 

Στις 14 νίκες σταμάτησε το σερί του πρωτοπόρου Α.Ο. Διαβολιτσίου στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, καθώς ο Εθνικός Μελιγαλά τον υποχρέωσε την Κυριακή σε ισοπαλία (0-0), όπως και στο ματς του α’ γύρου (1-1).

Μετά από εκείνο το παιχνίδι στις 25 Νοεμβρίου ξεκίνησε το σερί του ΑΟΔ, ο οποίος είχε την πρώτη απώλεια βαθμών ύστερα από ένα γύρο. Το σημαντικό όμως είναι ότι διατήρησε τη διαφορά των 14 βαθμών από τη δεύτερη θέση, αλλά και το αήττητο. Πλέον οι πρωτοπόροι χρειάζονται 4 βαθμούς στις τελευταίες έξι αγωνιστικές για να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο και την άνοδο. Ο προπονητής του Διαβολιτσιου Κώστας Παλαμάρας σχολιάζοντας το προχθεσινό παιχνίδι είπε ότι: “Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά είχαμε ένα δοκάρι και μία ακόμα ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η υπεροχή μας ήταν καθολική, είχαμε 2 δοκάρια και χάσαμε και πέναλτι. Ο γκολκίπερ μας έπιασε την μπάλα στο ματς μόνο 5 φορές. Μας έλειπε μόνο το γκολ”.

Να σημειωθεί ότι στο κυριακάτικο τοπικό ντέρμπι αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο 19χρονος γκολκίπερ Μιχάλης Σταμάτης, αφού ο Τάσος Κωνσταντακόπουλος είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και θα φανεί μέσα στην εβδομάδα αν θα προλάβει το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθουριακό.