Σάββατο, 08 Φεβρουάριος 2014 12:31

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Μόνο νίκη αύριο με Πανναυπλιακό

Γράφτηκε από τον

Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρηθεί στην πρώτη 5άδα του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής είναι ο Μεσσηνιακός.
Οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν αύριο (3 μ.μ. γήπεδο Στ. Παπαδόπουλος) τον Πανανυπλιακό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής σε ένα ματς όπου το τελικό σκορ θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από την δική τους απόδοση.


Οι Μεσσήνιοι έχουν σαφέστατα καλύτερη ομάδα από τον Πανναυπλιακό και είναι στο χέρι τους να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και να πάρουν τη νίκη αύριο.
Άλλωστε την προηγούμενη Κυριακή άφησαν δύο βαθμούς στο εντός έδρας παιχνίδι με το Μεσολόγγι (0-0) και δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να έχουν και άλλες βαθμολογικές απώλειες στο γήπεδο τους.
Στόχος θα είναι να μπουν δυνατά στο ματς και αν είναι δυνατόν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ που θα απλοποιήσει τα πράγματα στην συνέχεια.
Αγωνιστικά, ο τιμωρημένος Ταχματζίδης δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Πανναυπλιακό ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Ναυπλίου βρίσκεται αρκετούς βαθμούς κάτων από τη ζώνη του υποβιβασμού και έχει μόλις 3 νίκες στο πρωτάθλημα. Ωστόσο κανείς στο Μεσσηνιακό δεν υποτιμά το ματς καθώς γνωρίζουν ότι θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και σοβαρότητα για να κατακτηθεί η νίκη.
Αγωνιστικά, ο τιμωρημένος Ταχματζίδης δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Πανναυπλιακό ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Σφυρίζει ο Δίωτης

Διαιτητής θα είναι ο Διώτης  από την Αιτωλοακαρνανία με βοηθούς τους Αντωνόπουλο,  Κακατσίδη από τον ίδιο σύνδεσμο και παρατηρητής ο Βασιλάκης από την Ηλεία.