Τετάρτη, 03 Απρίλιος 2019 12:00

ΜΙΚΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ K16: Κόντρα στα Χανιά σήμερα για μια θέση στα ημιτελικά

Γράφτηκε από τον

 

Η ΕΠΣ Χανίων είναι το τρίτο κατά σειρά εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει σήμερα η μικτή Κ 16 της Μεσσηνίας για να βρεθεί στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Ο νοκ – άουτ προημιτελικός θα γίνει τελικά στο γήπεδο της Βούλας και όχι στη Βάρη, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί και θα ξεκινήσει στις 12.30 το μεσημέρι.

Η Μεσσηνία απέκλεισε τους προηγούμενους γύρους τη Λακωνία (0-1) και την Εύβοια (1-2) και ευελπιστεί να κάνει το ίδιο και απέναντι στους Κρητικούς. Τα Χανιά πέρασαν στους “8” χάρη στη νίκη με 3-2 επί της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η Μεσσηνιακή αποστολή αναχώρησε χθες το απόγευμα από το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ και τη συνοδεύουν ο υπεύθυνος των μικτών ομάδων Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, ο Αγγελος Γεωργόπουλος, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής Αγγελος Σκαφιδάς.

Ο προπονητής Ηλίας Μαστορέας έχει επιλέξει 18 παίκτες για τον προημιτελικό.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Αντρέας Ακριστινεϊ (Αίαντας), Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος (Τέλλος Άγρας), Βασίλης Αντωνόπουλος (Πατίστα), Δημήτρης Αρβανίτης (Δαναός), Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος (Πράσινα Πουλιά), Αλέξανδρος Καλυβας (Πράσινα Πουλιά), Δημοσθένης Καρύδης (Αίαντας), Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος (Πατίστα), Αριστείδης Κρητικάκης (Ακρίτας Κορώνης), Γιώργος Κωστέας (Αίαντας), Παναγιώτης Λάππας (Τέλος Άγρας), Παναγιώτης Οικονομέας (Πανθουριακός), Παναγιώτης Ρουμελιώτης (Πανθουριακός), Γιάννης Σαούτης (ΑΕ Μάνης), Γιώργος Σκοπέτος (Ερμής Καλαμάτας), Θεόδωρος Σταματελόπουλος (Χανδριναϊκός), Μιχάλης Στυλιανόπουλος (Ομόνοια), Χρήστος Δρούγας (Ερμής Καλαμάτας).

Το ματς θα διαιτητεύσει ο Ανδρέας Βλάχος με βοηθούς τους Αλέξανδρο Καραθανάση και Αντώνη Καλλή, όλοι από το σύνδεσμο Ανατολική Αττικής. Σήμερα θα γίνουν και τα υπόλοιπα νοκ – άουτ παιχνίδια για την 4η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ 16.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΕΠΣ Δωδεκανήσου – ΕΠΣ Ηρακλείου, 12 μ. (Βάρη)

ΕΠΣ Μεσσηνίας – ΕΠΣ Χανίων, 12,30 μ.μ. (Βούλα)

ΕΠΣ Αρτας – ΕΠΣ Αχαΐας, 2.30 μ.μ. (Αγρίνιο -Emileon)

ΕΠΣ Εβρου – ΕΣΠ Σερρών, 2.30 μ.μ. (Ξάνθη)