Τετάρτη, 03 Απρίλιος 2019 13:43

Με Πολίμο και τη νέα σεζόν ο Εθνικός Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

 

Με τον Παναγιώτη Πολίμο στο τιμόνι θα πορευτεί και τη νέα σεζόν ο Εθνικός Μελιγαλά.

Ο ικανός τεχνικός έδωσε πριν από λίγες μέρες τα χέρια με τη διοίκηση του συλλόγου για τη ανανέωση της συνεργασίας τους και ενώ το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί! Κάτι που δείχνει την αμοιβαία ικανοποίηση των δύο πλευρών για τη φετινή συνεργασία, αλλά και τη διάθεση να συνεχίσουν μαζί.

Ο Εθνικός είναι από τις πιο σταθερές ομάδες της Α’ τοπικής και στα... παράσημα του συγκαταλέγεται το ότι έμεινε αήττητος και στα τέσσερα παιχνίδια με τους διεκδικητές του τίτλου Διαβολίτσι και Απόλλωνα Καλαμάτας (μία νίκη και 3 ισοπαλίες). Η πρόσφατη μάλιστα ισοπαλία με το Διαβολίτσι αποκτά μάλιστα ακόμα μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι ο αήττητος ΑΟΔ έπαιζε στην έδρα του και μετρούσε 14 διαδοχικές νίκες!

Ο Εθνικός χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά με δουλειά έχει καταφέρει να βρίσκεται στην 5η θέση της Α’ τοπικής, έχοντας ξεκινήσει το πρωτάθλημα με το νυν προπονητή του Παμίσου Μιχάλη Φασουλή και από την 3η αγωνιστική τον Παναγιώτη Πολίμο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν στη Μάνη.

"Προπόνηση με 21-22 παίκτες"

Ο κ. Πολίμος έχει δημιουργήσει αξιόλογο σύνολο στο Μελιγαλά, μια ομάδα που βγάζει, όπως λέει, υγεία, μιας και “Αυτή την εποχή κάνουμε προπόνηση με 21 και 22 παίκτες και αναγκάζομαι να έχω κάθε εβδομάδα 4 και 5 παίκτες εκτός αποστολής. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό και δείχνει ποδοσφαιρική υγεία”.

Οσο για το γεγονός ότι ο Εθνικός δεν έχασε σε κανένα ματς με τους “μνηστήρες” του τίτλου, ο προπονητής του απαντά: “Αυτό δείχνει το μέταλλο που έχει ο Εθνικός σαν ομάδα. Δεν φοβάται να αντικρίσει στα μάτια κανέναν αντίπαλο. Κάποιες φορές μόνο η απειρία κάποιων παικτών μας στοιχίζει, κυρίως στα πιο εύκολα ματς. Είμαστε όμως ευχαριστημένοι από τη βαθμολογική μας θέση”.

Ο Παναγιώτης Πολίμος αναφέρθηκε και στο 1-1 της περασμένης Κυριακής με το Διαβολίτσι: “Είχαμε δύο ημίχρονα. Στο πρώτο ήμασταν πολύ καλοί. Κλείσαμε όλους τους χώρους και προσπαθήσαμε να βγούμε στην κόντρα. Εκτός από ένα μακρινό σουτ που βρήκε δοκάρι, δεν δεχτήκαμε άλλη ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε πολύ ο αντίπαλος, είχαμε και τύχη με τα δύο δοκάρια, ενώ ο τερματοφύλακάς μας απέκρουσε πέναλτι, το οποίο δεν ήταν. Κάναμε και εμείς μια ευκαιρία με το Ξυδιά. Μπορώ να πω πάντως ότι δίκαια πήραμε το βαθμό”.

Ο Εθνικός προετοιμάζεται πλέον για το εντός έδρας ματς με την Ανδρούσα, όπου θα απουσιάσει ο τραυματίας Χαρίτος, ενώ ο κ. Πολίμος σκοπεύει να δώσει ευκαιρίες σε μικρούς σε ηλικία παίκτες.