Πέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2013 14:33

Παρελθόν ο Ντούκας, συνεχίζει με Ζάγκο ο Τσικλητήρας Πύλου

Γράφτηκε από τον

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έχουμε στον Τσικλητήρα Πύλου καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Χρήστο Ντούκα (φωτό).
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Το Δ.Σ. του «Α.Ο. Πύλου Ολυμπιονίκης Κ. Τσικλητήρας» κατά τη συνεδρίαση του στις 5/2/2013 και με γνώμονα τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του σωματείου, αποφάσισε κοινή συναινέσει  την λήξη της συνεργασίας του με τον προπονητή της ομάδας κ. Χρήστο Ντούκα. Τα μέλη της διοίκησης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον κ. Ντούκα για την άριστη συνεργασία και το πολύτιμο έργο που διατέλεσε όλο αυτό το διάστημα στο σωματείο μας και να του ευχηθούν τα καλύτερα στα μελλοντικά του σχέδια.
Την θέση του Ντούκα στον πάγκο θα πάρει ο προπονητής των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, ο Μιχάλης Ζάγκος ο οποίος κατά κάποιο τρόπο αναβαθμίζεται αφού θα αναλάβει και την ανδρική ομάδα.
Από εκεί και πέρα, στον Τρικλητήρα κοιτάζουν την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Υπάρχουν 8 παιχνίδια ακόμη όπου στόχος θα είναι να κατακτηθούν όσο το δυνατό περισσότεροι βαθμοί ώστε να έρθει η πρώτη θέση.
Αυτή τη στιγμή ο Τσικλητήρας είναι δεύτερος, τρεις βαθμούς πίσω από τον Ακρίτα Κορώνης, τον οποίο θα υποδεχθεί σε μερικές εβδομάδες σε ένα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά.
Προς το παρών όμως το βάρος πέφτει στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα, όπου ο Τσικλητήρας θα στοχεύσει στη νίκη ώστε να διατηρήσει ή να
μικρύνει την διαφορά του από την Κορώνη. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και έτσι η ομάδα της Πύλου θα παίξει πλήρης κόντρα στην Καλλιθέα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ