Σάββατο, 08 Φεβρουάριος 2014 13:12

"Μαύρη Θύελλα": Ματς "κλειδί" αύριο στην Κόρινθο

Γράφτηκε από τον

Την περασμένη Κυριακή η Καλαμάτα πέτυχε το στόχο της στο πρώτο από τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που είχε στο ξεκίνημα του β' γύρου, καθώς πέρασε με διπλό από την Βάρδα. Αύριο θα προσπαθήσει να κάνει το δεύτερο βήμα παίρνοντας τους τρεις βαθμούς στην Κόρινθο (3 μ.μ.) ώστε να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από τους πρωτοπόρους του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής.
Η "Μαύρη Θύελλα" βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω από Ερμιονίδα και ΑΕ Καραϊσκάκης με τις οποίες θα αγωνιστεί τις δύο επόμενες αγωνιστικές. Σε καμιά περίπτωση λοιπόν δεν πρέπει να πάει στα ντέρμπι με την διαφορά πάνω από τους τρεις βαθμούς, για αυτό και η νίκη κρίνεται επιτακτική στο αυριανό παιχνίδι, το οποίο θα γίνει στο γήπεδο Συνοικισμού και όχι στο γήπεδο που έπαιζε μέχρι τώρα η ομάδα της Κορίνθου. Πρόκειται για ένα μικρότερο γήπεδο, που την Κυριακή θα δούμε ποια ομάδα θα ευνοήσει. Η Καλαμάτα σίγουρα προτιμούσε να παίξει σε ένα μεγάλο γήπεδο, όμως και η Κόρινθος δεν έχει ξαναγωνιστεί στο εν λόγω γήπεδο φέτος.
Αγωνιστικά, τα προβλήματα δεν λείπουν καθώς εκτός μάχης είναι ο Σκαρλάτος (τραυματίας), Τσιμικλής (τιμωρημένος), Τριανταφυλλάκης (τραυματίας) και εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του τραυματία Καντούτση.

Εκδρομή στην Κόρινθο

Οι «Bulldogs» διοργανώνουν εκδρομή για την Κόρινθο και ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σήμερα στα γραφεία του συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο (δίπλα από το Bar Bar)  9-12 το βράδυ καθώς και στο κατάστημα «Art Music, (Αρτέμιδος 108, ώρες καταστημάτων).
Η τιμή συμμετοχής είναι 7 ευρώ το άτομο.

Σφυρίζει ο Κέκελος

Το ματς της Κορίνθου με την Καλαμάτα ορίστηκε να διαιτητεύσει ο Παν. Κέκελος από την Αιτωλοακαρνανία, με βοηθούς τους Παν. Κασσαβέτη και Αθανάσιο Κολοσιώνη, του ίδιου συνδέσμου. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Πέπας από την Αθήνα.