Παρασκευή, 05 Απρίλιος 2019 16:10

Προχωρούν οι εργασίες στο γήπεδο της Καλλιθέας

Γράφτηκε από τον
Προχωρούν οι εργασίες στο γήπεδο της Καλλιθέας

 

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο γήπεδο της Καλλιθέας, όπου μεταξύ άλλων θα μπει τάπητας τελευταίας γενιάς.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 248.000 ευρώ και η πίστωση του προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Σύμφωνα με την μελέτη, πρόκειται να εκτελεστούν χωματουργικές εργασίες, τεχνικό έργο αποστράγγισης, τσιμεντόστρωση περιμετρικά της περίφραξης και του διαστρωμένου χλοοτάπητα, τοποθέτηση τμήματος της περίφραξης του αγωνιστικού χώρου κατά μήκος της Ανατολικής πλευράς και τέλος θα γίνει επίστρωση με ελαστοσυνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς. Ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης σχολιάζοντας τις εργασίες είπε: “Συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε να βελτιώσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δημοτικών και Τοπικών κοινοτήτων, του Δήμου μας. Ένα έργο παρακαταθήκη για τη νέα γενιά της περιοχής μας , πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, προχωράει με γρήγορους ρυθμούς . Στόχος μας είναι, οι νέοι μας να έχουν σύγχρονους χώρους άθλησης”.