Σάββατο, 06 Απρίλιος 2019 18:03

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για την πρώτη νίκη κόντρα στον... κακό της δαίμονα

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για την πρώτη νίκη κόντρα στον... κακό της δαίμονα

Προτελευταία αγωνιστική αύριο στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής με την Καλαμάτα να δίνει το τελευταίο της εκτός έδρας παιχνίδι. Αντίπαλος της η Ερμιονίδα, με το ματς να ξεκινά στις 4 μ.μ. στο γήπεδο του Κρανιδίου.

Η Καλαμάτα προέρχεται από τη συντριβή με 5-0 στο ντέρμπι με τον Ασπρόπυργο, η οποία ελαχιστοποίησε τις ελπίδες της για την κατάκτηση του τίτλου στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Συγκεκριμένα, ο Ασπρόπυργος είναι στην κορυφή με ένα βαθμό διαφορά και κρατά την τύχη στα χέρια του καθώς με δύο νίκες, αύριο στην Τρίπολη με Παναρκαδικό και την τελευταία αγωνιστική εντός με Λέρνα, θα είναι αυτός που θα πάρει την πρώτη θέση.

Σε αυτή την περίπτωση η Καλαμάτα θα χτυπήσει την άνοδο στα μπαράζ ανόδου όπου θα συμμετέχουν οι ομάδες που θα πάρουν τη 2η θέση στους 8 ομίλους, με βάση τα όσα αναφέρει η αναδιάρθρωση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Καλαμάτα θέλει νίκη με Ερμιονίδα και την τελευταία αγωνιστική με Παναρκαδικό (εντός) ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του Ασπρόπυργου, κάτι βέβαια που δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό να συμβεί.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να αναφερθεί πως η Ερμιονίδα αποτελεί τον... κακό δαίμονα της Καλαμάτας η οποία σε πέντε αναμετρήσεις μετρά 1 ισοπαλία και 4 ήττες και δεν έχει κερδίσει ποτέ την ομάδα της Αργολίδας! Μάλιστα το 2014 είχε χάσει τον τίτλο μετά την ήττα με 2-3 στο Δημοτικό Στάδιο ενώ και φέτος η Ερμιονίδα ήταν αυτή που έκοψε πρώτη βαθμούς από την Καλαμάτα κερδίζοντας της με 2-1 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού την 12η αγωνιστική και ενώ μέχρι τότε η “Μαύρη Θύελλα” είχε 11 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Εκδρομή φιλάθλων

Οι Bulldogs διοργανώνουν εκδρομή και για το Κυριακάτικο παιχνίδι, καλώντας όσους αγαπούν την ομάδα να την στηρίξουν μέχρι το τέλος. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Διοργανώνουμε εκδρομή την Κυριακή 7 Απριλίου για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ερμιονίδα. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλέφωνο 6985794274 (Σπύρος). Ολοι στεναχωρηθήκαμε από το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας μας στο ματς με τον Ασπρόπυργο αλλά η αγάπη μας για την ομάδα είναι πάνω από όλους και όλα και δεν θα αφήσουμε στη μέση όλο αυτό τον αγώνα που κάναμε από την αρχή της σεζόν όλοι μαζί. Είμαστε μόνοι εναντίον όλων, είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Ζήτω η Μαύρη Θύελλα”.

Στήριξη διοίκησης σε

προπονητή και παίκτες

Από εκεί και πέρα, μετά το χθεσινοβραδινό διοικητικό συμβούλιο της Καλαμάτας, η διοίκηση της Μεσσηνιακής ομάδας εξέδωσε ανακοίνωσε όπου τονίζει πως στηρίζει τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο και τους παίκτες και συνεχίζουν όλοι μαζί την προσπάθεια για άνοδο.

“Το δ.σ. μετέφερε την αμέριστη στήριξη του στον προπονητή και στους παίκτες της ομάδας. Ενωμένοι συνεχίζουμε τον αγώνα μας από κοινού όλοι μαζί για την άνοδο. Ζητάμε από το λαό της “Μαύρης Θύελλας” την στήριξη του στην ομάδα μας. Ολοι μαζί για την άνοδο”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Στο συμβούλιο έδωσαν το παρών ο χρηματοδότης της ομάδας Αγαθοκλής Χριστόπουλος, τα μέλη του δ.σ. Παύλος Κρανιώτης, Στέλιος Κουτίβας, Αποστόλης Κουκούτσης, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Γιάννης Σταματογιαννόπουλος, Παναγιώτης Πουλημένος, ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος, ο γενικός αρχηγός Παύλος Κρεμμύδας και ο οικονομικός διαχειριστής Γιάννης Φαββατάς.