Κυριακή, 07 Απρίλιος 2019 10:25

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τελευταίο εντός έδρας ματς στη Γ' εθνική με Α.Ο. Εικοσιμίας

Γράφτηκε από τον

Το τελευταίο εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής θα δώσει σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο Πάμισος.

Οι "πράσινοι" θα υποδεχτούν τη μοναδική ομάδα που δεν έχει ακόμα νίκη στον 8ο όμιλο της Γ' εθνικής. Ο λόγος για τον ουραγό Α.Ο. Ειικοσιμίας, ο οποίος χρειάστηκε 24 παιχνίδια για να σκοράρει (!!!), στην ήττα της περασμένης αγωνιστικής με 2-6 από το Μανδραϊκό.

Ο Α.Ο. Εικοσιμίας πέρα από τη χειρότερη επίθεση, έχει και τη χειρότερη άμυνα, καθώς έχει δεχτεί 88 γκολ και με συγκομιδή μόλις δύο βαθμών είναι με διαφορά η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Ετσι ο Πάμισος έχει την ευκαιρία την Κυριακή να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις του ενώπιον του κοινού του, μιας και την τελευταία αγωνιστική παίζει στο Αργος με τον Παναργειακό. Τα ματς έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα για τους Νησιώτες, καθώς έχουν υποβιβαστεί εδώ και καρό.

Την περασμένη Κυριακή ξεκαθάρισε μάλιστα οριστικά το τοπίο και για τις υπόλοιπες θέσεις του υποβιβασμού.

Τον τελευταίο Α.Ο. Εικοσιμίας, τον προτελευταίο Πάμισο, την 12η Λέρνα και τον 11ο Μανδραϊκό, θα ακολουθήσει και ο Αμβρυσσέας.

Ο Πάμισος νίκησε φέτος εκτός έδρας τον Α.Ο. Εικοσιμίας και τη Λέρνα, αλλά στη Μεσσήνη έχει νικήσει μόνο τον Α.Ο. Κατασταρίου και έχει αναδειχθεί ισόπαλος με Ερμιονίδα και Παναρκαδικό. Εκτός έδρας έχει δηλαδή περισσότερους βαθμούς, κάτι που θα αλλάξει αν νικήσει αύριο.

Την περασμένη αγωνιστική οι Νησιώτες δεν έκαναν καλή εμφάνιση και ηττήθηκαν στο γήπεδό τους με 1-2 από τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Να σημειωθεί ότι ο σημερινός αγώνας ξεκινά νωρίτερα από τους υπόλοιπους για να διευκολυνθεί η ομάδα της Κεφαλλονιάς στο ταξίδι της επιστροφής.