Κυριακή, 09 Φεβρουάριος 2014 14:53

Aξιος της... μοίρας του ο Μεσσηνιακός έχασε 2-3 από τον Πανναυπλιακό

Γράφτηκε από τον

 

Ηττα - σοκ με 2-3 από τον Πανναυπλιακό γνώρισε σήμερα ο Μεσσηνιακός και πλέον αρχίζει να αγχώνεται για τα καλά όσον αφορά την παραμονή του στη Γ' εθνική.
Οι γηπεδούχοι  ήταν αγνώριστοι στο πρώτο ημίχρονο και στο 13' έχαναν με 0-2 με γκολ του Μουσταφάι,  που έκανε ότι ήθελε την άμυνα των καλαματιανών. Στην επανάληψη "ξύπνησαν" και στο 66' έφερε το ματς στα ίσα με Μπιμπίρη και Μπεγέτη, αλλά σε αντεπίθεση στο 81' ο Δριμούρας διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Ο Μεσσηνιακός κατάφερε και δέχτηκε τρία γκολ από μια ομάδα που όλα δείχνουν ότι δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό. Ακόμα την περασμένη αγωνιστική δεν νίκησε στην έδρα του ούτε το Μεσολόγγι που βρίσκεται επίσης στις τελευταίες θέσεις.
Με άλλα λόγια είναι άξιος της.. μοίρας του και πλέον το πρόγραμμα (μετά τα Σαγέικα) αρχίζει και δυσκολεύει.
Στο σημερινό ματς, η ομάδα του Ναυπλίου έδωσε χώρο στο Μεσσηνιακό και έπαιξε με αντεπιθέσεις.
 
Αμυνα με τα... μάτια
 
Η κακή μέρα για τον Μ.Γ.Σ. φάνηκε από το ξεκίνημα, καθώς στο 8' ο Μουσταφάι έκλεψε την μπάλα από το κέντρο, προχώρησε ανενόχλητος και με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Η αντίδραση της άμυνας ήταν τραγική ή για την ακρίβεια ανύπαρκτη, μιας και ουδείς παίκτης έσπευσε να μαρκάρει τον σκόρερ που διέσχισε το μισό γήπεδο!
Στο 13' ο Μουσταφάι και πάλι μπήκε στην περιοχή και ο Διώτης είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κουρεντζή. Με.. γυμνό μάτι δεν υπάρχει παράβαση και ο ρέφερι αδίκησε σ' αυτή τη φάση το Μεσσηνιακό. Ο Μουσταφάι από τα 11 βήματα έκανε το 0-2.
Ο Μεσσηνιακός προσπάθησε στη συνέχεια να μειώσει, αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό και το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο. Η ομάδα του Ναυπλίου απλά αμυνόταν έχοντας και τη ψυχολογία με το μέρος της.Στο 35' πάντως είχε και τύχη, αφού ο Χελάς με κεφαλιά έπειτα από πλάγιο άουτ του Μπεγέτη έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Στο 38' ο Τσουκάλης έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, αλλά στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα "έγλυψε" το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
 
Στο μισό γήπεδο και... 2-2
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μεσσηνιακός αντέδρασε και πίεσε από το ξεκίνημα, κλείνοντας στο μισό γήπεδο τον Πανναυπλιακό.
Το γκολ ήρθε τελικά στο 58' με την κεφαλιά του προωθημένου Μπιμπίρη (και αφού η μπάλα κόντραρε) από σέντρα του Μπεγέτη.
Στο 65' ο Τσουκάλης σέντραρε για το Βιτάλι, την κεφαλιά του οποίου απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Κομπόσης.
Στην επόμενη φάση ο Μπεγέτης έπιασε εξαιρετικό σουτ και ισοφάρισε σε 2-2.
 
Σοκ στο 81'
 
Ο Μεσσηνιακός συνέχισε να πιέζει για την ολική ανατροπή, αλλά στο 81' η ομάδα του Ναυπλίου βγήκε στην αντεπίθεση από αριστερά με τον Μουσταφάι ο οποίος "σέρβιρε" για τον επερχόμενο Δριμούρα που με πλασέ έκανε το 2-3 κόντρα στη ροή του ματς,
Στο 85' ο Βιτάλι έπιασε γυριστό σουτ, αλλά ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Κομπόσης, ενώ στο 94' ο Αργυρόπουλος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ (σέντρα Μπεγέτη) στην τελευταία ευκαιρία των "πρασίνων" να σώσουν το βαθμό.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ :Κυριακόπουλος, Νινιός, Δασκαλάκης, Κουρεντζής, Μπιμπίρης, Μπεγέτης, Αργυρόπουλος, Τσουκάλης (67' Μερκούρης), Βιτάλι, Τσουλάκος, Χελάς (80' Σπανός).
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Κομπόσης, Κάπλατζης, Τσακνάκης, Θ. Γκολέμης, Ευθυμίου, Καραμάνος, Τσουρδίνης, Διαμαντής (71' Δριμούρας), Ηλ. Γκολέμης (88' Φλεβάρης), Μουσταφάι, Παπαμάρκου (55' Μιχαλόπουλος).