Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2019 12:02

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Οι πιθανοί αντίπαλοι της Καλαμάτας στα μπαράζ

Γράφτηκε από τον
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Οι πιθανοί αντίπαλοι της Καλαμάτας στα μπαράζ

 

Μια αγωνιστική απομένει για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στη Γ’ εθνική με την κατάσταση στην κορυφή αρκετών ομίλων να είναι ακόμη ρευστή.

Η τελευταία αγωνιστική λοιπόν παρουσιάζει ενδιαφέρον σε αρκετά ματς που μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση. Θυμίζουμε ότι οι πρωταθλητές των 8 ομίλων θα πάρουν απευθείας το εισιτήριο για την Γ’ εθνική ενώ, με βάση την αναδιάρθρωση που έχει προαναγγελθεί, οι ομάδες που θα πάρουν τη 2η θέση των ομίλων θα παίξουν μπαράζ (σε διπλούς αγώνες μετά από κλήρωση) ώστε να πάρουν τις τέσσερις ακόμη θέσεις για την Football League.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει και η Καλαμάτα η οποία θα είναι 2η στον 8ο όμιλο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αν δηλαδή ο Ασπρόπυργος δεν κερδίσει εντός την αδύναμη και αδιάφορη Ενωση Λέρνας.

Σύμφωνα με την προκήρυξη λοιπόν, η Καλαμάτα θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες (εντός, εκτός) μια από τις ομάδες που θα πάρουν τη 2η θέση στον 5ο, τον 6ο και τον 7ο όμιλο.

Τα άλλα δύο ζευγάρια που θα κληρωθούν θα αποτελούνται από τις ομάδες που θα πάρουν τη 2η θέση στον 1ο, 2ο, 3ο και 4ο όμιλο.

Ο Αιολικός, ο Διαγόρας

και η μάχη του 5ου ομίλου

Στον 8ο όμιλο ο Ασπρόπυργος με νίκη εντός με Λέρνα θα είναι πρώτος και η Καλαμάτα δεύτερη.

Από εκεί και πέρα, στον 6ο όμιλο ο Ιάλυσος είναι βέβαιος πρωταθλητής και ο Διαγόρας Ρόδου είναι σίγουρα δεύτερος και πιθανός αντίπαλος της Καλαμάτας.

Στον 7ο όμιλο το Αιγάλεω έχει εξασφαλίσει τον τίτλο και ο Αιολικός είναι σίγουρα δεύτερος και πιθανός αντίπαλος της Καλαμάτας.

Οσον αφορά τον τρίτο πιθανό αντίπαλο των Μεσσήνιων θα προκύψει από τον 5ο όμιλο όπου γίνεται μεγάλη μάχη μεταξύ τριών ομάδων και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Πρώτη είναι η Ιεράπετρα με 47 και ακολουθούν Ιωνικός και Εθνικός με 44 βαθμούς. Τελευταία αγωνιστική υπάρχει ντέρμπι Ιεράπετρα - Εθνικός και ο Ιωνικός παίζει εκτός με τον αδιάφορο Ατσαλένιο. Αν δεν έρθει διπλό το Ιεράπετρα – Εθνικός, τότε ο Ιωνικός θα είναι λογικά δεύτερος και πιο πιθανός αντίπαλος της Καλαμάτας.

Η εικόνα στους 4

“βόρειους” ομίλους

Στον 1ο όμιλο η Καβάλα είναι πρώτη με 63 βαθμούς και ακολουθεί ο Νέστος Χρυσούπολης με 62. Τελευταία αγωνιστική η Καβάλα παίζει εκτός με την υποβιβασμένη Ασπίδα Ξάνθης και ο Νέστος εντός με τον αδιάφορο Αετό Ορφανού. Πιθανός δεύτερος ο Νέστος Χρυσούπολης.

Στο 2ο όμιλο η Ελπις Σκουτάρεως είναι πρώτη με 54 βαθμούς και ακολουθούν ο ΠΟ Τριγλίας με 52 και η Νίκη Αγκαθιάς με 50. Τελευταία αγωνιστική παίζουν και οι τρεις με αδιάφορες ομάδες.

Πιθανός δεύτερος ο ΠΟ Τριγλίας.

Στον 3ο όμιλο πρώτος είναι ο Κρόνος Αργυράδων με 45 βαθμούς και ακολουθούν Θεσπρωτός και Αχέρων Καναλακίου που έχουν από 44 βαθμούς. Τελευταία αγωνιστική παίζουν και οι τρεις με αδιάφορες ομάδες. Πιθανός δεύτερος ο Θεσπρωτός.

Στον 4ο όμιλο πρώτος είναι ο Ολυμπιακός Βόλου με 68 και ακολουθεί η Νίκη Βόλου με 66 βαθμούς. Τελευταίο ματς ο Ολυμπιακός παίζει εντός με τον αδιάφορο Αλμυρό.

Πιθανός δεύτερος η Νίκη Βόλου.

Με Παναρκαδικό την

Κυριακή η Καλαμάτα

Την Κυριακή η Καλαμάτα θα υποδεχθεί στις 4 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού τον Παναρκαδικό για την τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Την ίδια ώρα ο Ασπρόπυργος θα υποδεχθεί την Ενωση Λέρνας και με νίκη θα πανηγυρίσει τον τίτλο.